2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

En OK dag på jobben

16.01.2014

Det var topp mot bunn i Solberghallen i kveld, NOR 92 mot St. Croix. To poeng var et krav, men også muligheten til å forbedre målforskjellen var et viktig poeng.

Holdt nesten nullen! Henrik V. Farmen fikk muligheten fra start mot St. Croix. Unggutten sto en god kamp og holdt nullen til det gjensto fattige 13 sekunder av kampen.

Få trodde på forhånd at St. Croix skulle kunne stå imot NOR 92 i denne kampen. Og det var også vertene som tok kommandoen fra start av. Allerede etter noen minutter var stillingen 2-0 og NOR-spillene gjorde litt som de ville på banen.

Kampfakta NOR 92 - St. Croix

St. Croix spillte et mann-mann-forsvar som NOR 92 enkelt kunne komme seg forbi. Første fem minuttene fikk hjemme-spillene masse rom å spille på.
Men etter 2-0 gikk laget litt ned i tempo. For lite samordnet bevegelse og lavt tempo gjorde at NOR 92 gang på gang gikk fast. Dette gjorde at St. Croix kunne komme på noen kontringer som ikke var ufarlige. Men så i midten av perioden tok NOR tak i spillet på nytt og da tok man også tilbake initiativet. Når første perioden var ferdigspilt viste resultat tavlen 5-0. Allerede der var kampen avgjort. St. Croix hadde ikke noe mer å komme med.

NOR 92 TV: Intervju med Bjørn Erik Thorp og Henrik V. Farmen etter kampen

Allerede i andre perioden så gjestene slitne ut. Samtidig kjørte NOR opp tempoet og var også veldig effektive fremover. Snart var stillingen 9-0, men etter det gjorde vertene akkurat som i første perioden, ned i tempo. Men denne gangen hadde ikke bortelaget ork nok til å kontre. Dette gjorde det hele til en ganske kjedelig og temposvak kamp. 12-0 etter to perioder og det mest spennende nå var hvor stor seieren skulle bli for NOR 92. Og om bursdagsbarnet Henrik V. Farmen skulle få holde nullen i målet.

Svarene på spørsmålene ble 14-1 og nei.

NOR 92 scoret altså bare to mål i siste perioden og slapp dessuten inn et mål. Dette med bare 13 sekunder igjen å spille. Så nærme var altså Henrik å få holde nullen i denne kampen.

- Det var veldig surt, jeg begynte å tenke på at jeg skulle klare å holde nullen når det var 40 sekunder igjen av kampen, sier Henrik Farmen.

- Holdt nesten nuller på 17-årsdagen (dt.no)

Litt synd at det ble et baklengsmål så klart, men viktigst var nok de to poengene og mange mål på pluss-kontoen. Noe som kan bli viktig mot slutten av serien.

- Det er det vi tar med oss fra denne kampen. To poeng og brukbar målforskjell, oppsummerte NOR 92-trener Bjørn-Erik Thorp.