2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sliteseier...

08.01.2014

Så var det endelig klart for seriekamper igjen. Sen kveldskamp i Halden var sikkert ingen "høydare" etter en tung treningsperiode, men NOR-gutta gjorde det de måtte for å returnere med to nye poeng.

Seierjubel. Etter en tung start på året med harde treningsøkter, var mange spent på formen foran kampen mot Halden. Gutta tok med to nye poeng hjem.

Et NOR-lag uten Simen Bendiksen,  Aleksander H. Dahl, Steffen Løvlund,. Henning Larsson og Kenneth Løvlund satte snuta sørover mot svenskegrensa og Halden for å spille årets første kamp.

Kampfakta Halden - NOR 92

Tunge ben entret Hjortsberghallen etter noen knallharde og intensive økter etter at røyken fra nyttårsfyrverkeriet hadde lagt seg. Seieren satt langt inne. Men til slutt vant NOR 92 årets første seriekamp. 8-5 ble resultatet borte mot Halden.

NOR 92 hadde trent åtte økter på seks dager foran denne kampen. Om det var støle bein eller ikke lar vi være usagt, men i følge rapportene var den første perioden ganske temposvak. Halden la seg lavt for å satse på kontringer og NOR 92 slet med å få opp tempoet i kampen.

NOR 92 fikk en bra start på den første kampen i 2014 da Daniel Aronsson i undertall åpnet målkontoen med scoring etter 3.38 etter pasning fra Andreas Zanetti. Snaue fem minutter senere er Daniel nok en gang frempå og dobler ledelsen for Tigers etter nok en assist fra rekkekamerat Zanetti. Etter 14.53 er det igjen Daniel som setter ballen i kassa, coast to coast, hattrick og 3-0 til NOR 92 er en bra start! Kun 22 sekunder senere reduserer Halden på et frislag før Andreas Zanetti fastsetter pauseresultatet til 4-1 etter scoring på straffe 2.40 før periodepausen. En godkjent periode av NOR 92, men det skulle bli verre i 2. periode, mye verre...

- Jeg synes første perioden er helt ok fra vår side og da følger vi vår gameplan, forteller NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Det ble i følge rapportene mye ballføring i stedet for stort tempo på ball og ben i midtperioden. Dette skulle straffe seg og etter 6.42 av perioden utligner Halden til 4-2 da NOR-gutta sto å sov. Bedre ble det ikke etter halvspilt kamp når Halden igjen er frempå. De er litt heldige med ett skudd som forandrer retning og dermed 4-3 og ny spenning i kampen. Enda mer spenning blir det når Halden kun drøye tre minutter senere utligner til 4-4 på en kontring. Et resultat som står seg ut perioden. Vår live reporter melder at denne perioden må være den dårligste han har sett fra NOR 92 på flere sesonger.

- Vi brenner flere store målsjanser og samtidig står vi altfor stille og gir bort noen enkle mål. Andre perioden er riktig dårlig fra vår side, konstaterer NOR-treneren.

Hva som ble sagt i pausen vites ikke, men det var et helt annet NOR-lag som kom på banen i siste periode. Andreas åpner perioden med et stangskudd før vi får sjansen i et powerplay som ender i ingenting. Deretter er Andreas alene med Halden keeperen uten å klare å overliste han, før Magnus Sjøstrand får utelling på en retur etter 46.32. Snaue minuttet senere er det Fredrik Ullern som får uttelling og dermed 6-4 i favør av Tigers. NOR 92 hadde skjønt alvoret og kjørte på videre, noe som resulterte i ett nytt mål etter 48.46 etter at Daniel Aronsson hadde fyret av en kanon uttagbart for Halden keeperen. Snaue tre minutter før slutt er det Kristian Becher som endelig lykkes. 8-4 etter en avslutning fra kort hold. To minutter før slutt får Halden et trøstemål, men NOR 92 vinner en sliteseier med 8-5 og kan reise hjem som serieledere.

- Det er ikke enkelt å vinne borte i Østfold en sen onsdag kveld så det er jeg fornøyd med. Halden er dessuten mye bedre nå enn de var i høst.  Jeg er også fornøyd med at vi tar tak i det siste perioden, da har vi et bedre fokus og spiller også bedre med høyere balltempo, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.