2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Viktig seier over Øreåsen

29.01.2014

Med to poeng i bagasjen hjem til Nedre Eiker så tok NOR 92 tilbake serieledelsen som Fredrikstad hadde lånt siden helga.

Løvlund guttas kveld! Kenneth og Steffen scoret tre hver da Øreåsen ble banket 8-2 i Øreåsenhallen onsdag kveld.

Det var knyttet litt spenning til kveldens oppgjør mot Øreåsen. Det var forventet at Østfold laget var ett av de lagene som kunne stikke kjepper i hjulene til NOR 92´s seiersrekke.

Slik skulle det ikke gå.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

NOR 92 fikk en bra innledning på kampen og tok ledelsen etter kun 2.18 etter at Kenneth Løvlund scoret sitt første av tre mål for kvelden. Etter dette målet var det full stopp i målprotokollen for begge lag. NOR 92 tapte faktisk skudd statistikken med 7-4 i den første perioden.

Øreåsen ble rundtspilt på hjemmebane (Moss-Avis)

- Jeg var spent på hvordan den her kampen skulle gå på forhånd og jeg er veldig fornøyd med at vi klarer å levere så bra. For å oppsummere kan jeg si at første perioden er dårlig, den andre veldig bra og tredje stabil, forteller NOR 92-trener Bjørn-Erik Thorp.

Slik oppsummerte Bjørn Erik de første tjue: - Vi er ikke helt med, blir altfor stillestående og ser mest på.

I midtperioden fikk Tigers opp farten! Allerede etter 1.28 av perioden dobblet Kenneth ledelsen til Tigers etter sin andre nettkjenning for kvelden. Etter ca. 4 minutter av perioden skapte hjemmelaget ny spenning da de reduserte til 1-2. Deretter ble det stille når det gjelder mål frem til halvspilt kamp da broder Steffen Løvlund økte Tigers sin ledelse til 3-1 med sin første scoring for kvelden. Men gutta skulle ikke gi seg der! Først er Steffen frempå igjen og setter 4-1, før han fullbyrder sitt hattrick og dermed 5-1. Dette resultatet sto seg ut perioden og det så lyst ut for Tigers. Skuddstatistikken i midtperioden viste også at NOR 92 var det førende laget med hele 13-3 i skudd statistikk.

Kampfakta Øreåsen - NOR 92

- Sammen med andre perioden mot Fredrikstad var dette vår beste periode så langt denne sesongen. Vi hadde bra fart og det var der kampen avgjordes, sier Bjørn-Erik Thorp.

Som i de to foregående periodene fikk også NOR 92 en drømmestart på siste perioden da Fredrik Steiner er frempå og gir Tigers 6-1 etter kun 47 sekunder. Deretter fulgte en periode på 13 minutter uten at noen av lagene klarte og putte ballen i kassa inntil Øreåsen reduserte til 2-6. Kampen ble avsluttet i kontrollerte former for NOR 92, 7-2 ved Kenneth fem minutter før slutt og til slutt var det Daniel Aronsson som fastsatte sluttresultatet til 8-2 med ca. tre minutter igjen av kampen. Skuddene i siste perioden viste 7-4 i favør av Tigers.

- Vi var stabile i tredje perioden og klarte å kontrollere kampen. Jeg er fornøyd med kampen som helhet og vi klarte å ikke synke for lavt i vår prestasjon, oppsummerer Bjørn-Erik Thorp.

Best hos bortelaget var Fredrik Ullern i følge rapportene.