Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Hedret på årsfesten!

09.05.2014

Forrige lørdag avholdt NOR 92 sin årsfest og nesten 60 personer var samlet til et festlig lag på MIF huset i Mjøndalen.


Gullmerke og Hederstegn. Mikael Sjöqvist ble hedret med Gullmerke og Hederstegn for sine mangeårige innsats i NOR 92.

Som seg hør og bør etter en suksess sesong så ble det forrige lørdag tid for å feire innsatsen, samt hedre en del av våre medlemmer for en mangeårig innsats for klubben.

I denne anledning formidler vi en hilsen fra klubbens leder Lars Gunnar Larsen

Takk for en vel gjennomført sesong!

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle medlemmer, utøvere, trenere og tillitsvalgte i NOR 92. Uten den innsats dere har lagt ned på banen, i dugnadsarbeide og i trenergjerning hadde vi ikke vært kronet med den suksessen vi har som klubb.

Den sesongen vi nå har avsluttet, har vært en stor sportslig suksess, med opprykk for begge våre seniorlag, og med deltagelse i NM sluttspill for G15 samt en rekke seriemesterskap jevnt fordelt i junioravdelingens mange lag. I tillegg har vi som klubb deltatt på en rekke minirunder i hele sesongen.

Det er bare gjennom langsiktig jobbing i alle ledd, fra utøverne på banen til fedre og mødre som stiller opp i en hver sammenheng som kafevakter og trenere og tillitsvalgte vi når våre felles mål. Jeg er overbevist om at vi også i kommende sesong vil nå nye mål, og jeg har en stor forventning til hvordan vår satsning innen junioravdelingen samt herre og dameavdelingen vil få uttelling.

Vi legger i disse dager grunnlaget for den satsningen vi mener er den rette, og det er allerede flere viktige brikker på plass. Og det jobbes i disse dager iherdig for å få på plass de brikker som eventuelt mangler.

Hovedtrener for herrelaget Bjørn-Erik Thorp har signert en ny toårsavtale med klubben. Nytt av året er at Bjørn Erik også vil bistå med sin kompetanse rettet mot  junioravdelingens eldste lag og utøvere.

I tillegg til Bjørn Erik som er på plass, jobbes det med å få på plass revidert fysio løsning for både herre, dame og junioravdeling, slik at vi kan stå bedre rustet mot unødvendige belastningsskader etc.

På styre siden er det nå på plass de aller fleste posisjoner i alle avdelingene, og det vil snart bli lagt ut en komplett oversikt over alle våre avdelingstillitsvalgte.

Avslutningsvis vil jeg takke alle som bidro til en flott sesongavslutningsfest sist helg, enten da som gjest eller arrangør. Det er en glede og kunne gratulere alle de som ble hedret på denne festen med klubbens
forskjellige hedersbevisninger, og jeg presenterer da følgende tildelinger:

Mikael Sjöqvist
Ble overrekt Gullmerke og Hederstegn for sin mångeårige innsats i klubben som trener for klubbens herrelag, trener i junioravdelingen, spiller på klubbens rekruttlag og et kortere engasjement som landslagstrener for Polens herrelandslag.
 

Fredrik Steiner
Fikk overrakt Hederstegn for sin mangeårige karriere (fortsatt aktiv) som spiller på klubbens A-lag, landskamper for Norge, samt at Fredrik i mange år har vært tillitsvalg i klubben.

Jørn Bendiksen
Ble hedret med Hedersmerke for sin mangeårige innsats som trener og tillitsvalgt både i junioravdelingen og herrelaget.

Bjørnar Torvet
Bjørnar mottar Hederstegnet for sin mangeårige innsats som trener både for klubbens damelag, lag i junioravdelingen og som dommer.

Håkon D. Nordlid
Fikk tildelt Hederstegn i NOR 92 for sin mangeårige innsats som spiller, trener og tillitsvalgt i klubben.

Terje Martinsen
Terje har gjort seg fortjent til Hederstegn i NOR 92 i kraft av mangeårig innsats som spiller, trener i junioravdelingen og tillitsvalgt i klubben.
 

Vidar Aspeholen
Vidar fikk overrekt Hederstegnet for sin mangeårige innsats som spiller og trener i junioravdelingen.
 

 

Lars Gunnar Larsen
Lars Gunnar fikk overrekt Hederstegnet for sine mangeårige innsats som tillitsvalgt i junoravdelingen, leder av klubben og som mangeårig tillitsvalgt i Norges Bandyforbund.
 



Janne Møller
Som den første i klubbens historie har Janne denne sesongen rundet hele 200 offisielle kamper for NOR 92 (kun serie og sluttspillskamer telles).
 

Med dette takker jeg nok en gang for en fantastisk sesong, samtidig som jeg håper å se samtlige av dere igjen i kommende sesong, til mange nye hyggelige treff i en av våre haller, i forbindelse med ett av våre mange fantastiske lag.

Med Ønske om en riktig god Sommer

Lars Gunnar Larsen
Leder NOR 92 Innebandyklubb

Også junioravdelings leder, Michal Janic, ønsket å fremheve noen som gjorde en ekstra innsats under årets Newbody Tigers Cup!

På årsfesten var det 3 personer som utmerket seg særskilt med oppgaver under turneringen som fikk en fortjent oppmerksomhet. Bent Nilsen, stilte opp som dommer ved forfall og var i tillegg speaker under cupen. Pia Camilla Arnås sørget for avviklingen av kioskene ble gjennomført på en forsvarlig måte. Kristin Sundsmoen bidro til at Ekneshallen fremsto som ryddig, samt at hun stilte som ekstra hjelp i kiosken. I tillegg stilte Kristsin med lastebil for flytting av utstyr mellom haller. Også loddsalg for Barn Hjelper Barn ble det tid til!

Vi takker alle for innsatsen, og premier fra Newbody ble utdelt.

Newbody utmerkelser! Fra venstre Juniorleder Michal Janic, Kristin Sundsmoen, Bent Nilssen og Pia Arnås.



  •