Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Brødreduellen

15.11.2014

Når Sveiva kommer på besøk til Solberghallen på søndag er det også klart for en brødreduell mellom Kristian og Jørgen Becher.

Mer å juble for? Kristian Becher er klar for å "gi jernet" når Sveiva besøker Solberghallen på søndag. (Foto: PER ABRAHAM GRENNÆS, dt.no)

Sveiva står på samme poeng som NOR 92 foran søndagens kamp i Solberghallen, så det er lite tvil om at begge lagene svært gjerne vil ha med seg tre poeng etter dette oppgjøret.

NOR 92 har hatt sine problemer på bortebane denne sesongen, men innsatsen og prestasjonene på hjemmebane har gjort at de foran sesongens fjerde hjemmekamp fortsatt er ubeseirede i Solberghallen.

Før kampen mot Sveiva finnes det mange interessante innfallsvinkler.

Brødreduellen
Jørgen Becher har tilbragt de fleste av sine år som innebandyspiller i NOR 92. For to sesonger siden forlot Jørgen klubben til fordel for nettopp Sveiva som på søndag står på motsatt banehalvdel i Solberghallen. NOR 92 spilte da i 1. divisjon og denne kampen blir den første offisielle for yngste Becher mot gamleklubben etter at Tigers rykket opp foran denne sesongen. Eldstemann Kristian har i mellom tiden utviklet seg til en skikkelig klubbspiller for NOR 92. Med Kristian kan man alltid stole på full innsats og et spill med hjeret utenpå drakta. Nå har det også løsnet for Krisian på poengfronten, total har han notert seg for 7 poeng (4+3) på sesongens seks første kamper.
En annen gammel kjenning kommer også på besøk til gamle trakter på søndag, nemlig Anders Fanuelsen. Anders har mer enn 130 kamper for Tigers, men skal nå forsøke å stoppe sine gamle lagkamerater. Når dommerne blåser i gang kampen er nok disse duellene glemt og all fokus ligger på å vinne kampen og tre poeng.

- For oss handler det om å ha full fokus på det vi skal gjøre for å få til en så bra prestasjon som mulig mot Sveiva. De er et sterkt lag med mange individuelt skikkelige spillere. Men at det har blir noen kommentarer i Becher-hjemmet denne uken og sikkert etter kampen også er vel bare naturlig... sier assistent trener og coach i NOR 92 Mikael Sjøqvist til nor92.com.

Nye og gamle fjes på søndag
For publikum vil det også dukke opp noen nye og gamle fjes i NOR-drakta på søndag. Forrige serierunde fikk Jørgen Ripel (16), Oliver Kylland (15), Simen Breidablik (17) og Bård William Olsen (16) sin debut på A-laget. Unge Olsen var ikke snauere enn at han scoret i det vanskelig bortoppgjøret mot Sarpsborg.
Mot Sveiva vil de tre førstnevnte være i troppen, i tillegg vil ytterligere en unggutt bli å finne på benken for første gang. Olsen fikk seg en smell i kampen mot Sarpsborg og fokuserer 100% på G16 Elite kampen mot Gjelleråsen tidligere på dagen. Akash Singh (16) er nok en av mange store talenter som NOR 92's G16 lag har jobbet frem de siste årene. Om backen får noen minutter på banen gjenstår og se, men i fremtiden vil vi garantert se mer fra han og flere av de andre G16 spillerne i klubben! En gammel kjenning som i mange sesonger har "bøttet" på med poeng for Tigers er også klar for kampen mot Sveiva. Alexander Jaksland trekker drakt nr. 41 over hodet for første gang etter at han la opp etter sesongen 2012/2013. Jaksland har holdt den fysiske formen veldig bra vedlike og har vist på rekruttlaget at magien i kølla utvilsomt er bevart! Det er utvilsomt meget viktig at klubben kan dra veksler på spillere med rutine når man får skader/sykdom i en tynn A-tropp.

- Vi har en litt tynn tropp og har i det siste slitt litt med skader og sykdom. Da Jaxx har vært med oss de siste ukene og trent så var det ganske naturlig for oss å spørre ham. Til å begynne med handler det om denne kampen og så får vi se det an. Jaxx har spisskompetanser og lederevner som jeg mener alle lag i Eliteserien gladeligen sier ja til så selvfølgelig er vi spent på hva Jaxx kan bidra med på søndag. Han er helt klart i glimrende form, jeg har selv trent Jaxx i fem sesonger, men aldri sett han i så bra form som nå. Imponerende å se den egentrening han lagt ned. Han har også vist på trening og i rekruttlags-kampen sist at han fort gjort seg av med innebandyrusten også, fortsetter "Sjøkan".

Tabellen Eliteserien

Avslutningvis oppsummerer Sjøkan som følger før kampen på søndag: - Sveiva har startet serien omtrent som oss og dette har forutsetninger til å bli en jevn og spennende kamp. Vi føler at vi har ganske god kontroll på hvordan Sveiva spiller, men det viktigste for oss å ha fokus på vår prestasjon. Som vanlig der handler det om å holde konsentrasjonen oppe i hver bytt og sørge for at det neste bytt altid blir bedre enn det forrige.

Velkommen til innebandyfest i Solberghallen!

NOR 92 - Sveiva
Søn. 16/11, kl. 17.00
Solberghallen

 



  •