27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

G16 Elite revansjerte seg!

29.11.2014

NOR 92´s G16 Elite lag gikk på en litt uventet smell på hjemmebane i forrige runde, i dag revasjerte gutta seg med storseier over Bækkelaget.

Jublet for seier! NOR 92´s G16 Elite slo tilbake mot Bækkelaget og vant stort på lørdag (arkivfoto)

NOR 92´s G16 Elite lag har hatt en litt "skranglete" serieåpning både i poengsanking og prestasjonsmessig. Når det er sagt er det ikke i høst storformen skal prikkes inn, det er i andre halvdel av sesongen laget planlegger å få en formutløsning etter en meget god grunntreningsperiode som startet allerede i mai.

I sesongens første fem seriekamper har gutta slått Tunet, Ull/Kisa og Grei, mens det kun ble uavgjort hjemme mot Sveiva. I forrige serierunde fikk vi også en fortjent "smekk på lanken" av GIF som ville mer enn vår gutter.

Derfor var det en spille- og revansjesugen gjeng som reiste innover til Bækkelagshallen lørdag formiddag.

Kampfakta Bækkelaget - NOR 92 G16 Elite

Planen var klar, vi skulle vise at vi kan så mye bedre enn det vi viste på hjemmebane i Solberghallen mot GIF. Og det tok ikke mer enn drøye tre minutter før Oliver Kylland sendte de for dagen hvite i føringen. Deretter scoret Oliver og Jørgen Ripel de neste fire målene og 5-0 til Tigers juniorene før det var spilt 11 minutter og kampen var langt på vei avgjort. I de siste ni minuttene av perioden scoret lagene en gang hver og dermed ledet Tigers 6-1 etter de første tjue.

Hva gutta tenkte når midtperioden startet er ikke godt å vite, men at de slakket av på tempoet så man godt og det endre sjelden godt... Bækkelaget fikk redusere to ganger før Caj "Kingen" Holm tok en Time-Out og ristet liv i gutta igjen. Det så ut til å hjelpe for NOR 92 scoret to ganger etter dette og dermed 8-3 til bortelaget foran siste perioden.

Etter en alvorsprat i garderoben tok gutta tak i kampen igjen og scoret nye 6 mål i siste periode, mens Bækkelaget kun fikk lurt en ball bak målvakt Lars Andre Brenden. Dermed slo NOR 92 tilbake med en storseier 14-4.

Oppsummeringen av kampen kan sies å være blandet, fra glimrende spill, til det mindre glitrende. Men alt i alt var det godt å se at gutta var tilbake på sporet igjen. Tilbake var identiteten til laget, tilbake på det gamle vinnersporet fra de siste sesongene. Vi så spilleglede og det var hardere coaching på bekker og forwards.

Nå gleder vi oss til møtene med Slevik (7/12 hjemme) og Sarpsborg (20/12 borte) som gjenstår før juleferie og Gothia Cup, før vi tar fatt på en meget spennende og høyinterressant vårsesong!