2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Noen dager går ALT feil. Ingenting går som planlagt. Gårsdagens kamp mot Norges beste lag var en sånn dag og da blir det stygt, veldig stygt.

Tung dag... Det ble en tung ettermiddag for Fredrik Steiner og de andre NOR-gutta mot Slevik (arkivfoto)

Andre har opplevd det før oss og mange vil oppleve det i fremtiden. Dagen som var helsvart fra daggry... Det startet med at en av våre nøkkelspillere, Simen Bendiksen måtte melde forfall på grunn av sykdom. Fra før stilte en syk Kristian Becher fra start i en allerede tynn tropp. Ingen god start og bedre ble det ikke...

NOR 92´s assistent trener Mikael Sjøqvist fikk det smertefulle oppdraget med å forsøke å oppsummere det hele:

1. periode: En helt ok periode fra oss. Vi tar fighten på en bra måte og står bra opp i nærkampene. Vi skaper faktisk også noen sjanser og med litt mer flaks og litt bedre effektivitiet kunne vi ha scoret noe mål. Men samtidig leder Slevik fortjent, de er bedre enn oss og skaper bra trykk mot oss hele perioden.

2. periode: Denne vil jeg bare glemme. Vi taper perioden med 15-1, så stort har jeg aldrig tidligere tapt en periode. Alt rakner og vi slipper inn mål i nesten hvert bytte. Det er egentlig ingenting som fungerer i spillet vårt. Vi blir stående og ser på og vi mangler evne til å stoppe raset. Det var rett og slett en pinlig opplevelse.

3. periode: Vi kaster om helt i rekkene for å få noen form av reaksjon. Dette fungerer ok i starten av perioden. Vi kjemper på og får også score noen mål. Men så rakner det igjen mot slutten av perioden og før det stopper har altså Slevik scoret 27 mål på oss.

Oppsummering: Dette var utrolig tungt, men vi må bare reise oss og komme sterkere tilbake fra dette. Jeg håper spillene kjente på følelsen etter kampen at dette var noe de aldrig mer vil oppleve. Det handler nå for oss om å lære noe fra denne kampen og at vi skjønner hva som må til for å bli bedre. Nå må vi bare bruke VM-oppeholdet til å trene på bra og legge dette bak oss, avslutter Sjøkan til nor92.com

Kampfakta Slevik - NOR 92

At NOR 92 taper for Slevik i Gressvikhallen er selvfølgelig ingen stor overraskelse. Norges desidert mest suverene lag har kun tapt 6 av 86 kamper de siste fire sesongene. En fantastisk statistikk! Det triste er at vi blir en del av statistikken over de største tap i Eliteserien. Det er tungt i en sesong som forøvrig har vært helt OK. Etter snart halvspilt serie er vi fortsatt ubeseiret på hjemmebane! Vi er fortsatt på sluttspillsplass. Stortapet mot Slevik får ingen endret, hva som skal skje fremover kan vi selv påvirke...

Det viktige nå bli å riste av seg dette, nullstille hoder og tenke positivt fremover. Det viktige nå blir å få bra treninger i VM pausen frem mot årets siste kamp som spilles i Solberghallen mot Greåker 21. desember. Kvalitet i hver eneste økt av samtlige spillere her vil ha en stor påvirkning for utfallet av resultatene i andre halvdel av sesongen.

Det er selvfølgelig mange årsaker til lørdagens tap, men en utfordring vi står overfor er at stallen må styrkes. Vi er for utsatt for skader/sykdom på nøkkelspillere med en så tynn tropp og når vi avslutter kampen mot Slevik med kun 9 tilgjengelige utespillere så ble dette en uoverkommelig oppgave.

Mer er det ikke noen vits å si om denne kampen, vi har ALLE en jobb å gjøre fremover!