2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Knallstart for damene!

07.10.2014

Nor 92's damelag har spilt sin første seriekamp i 1. divisjon og fikk en god start på sesongen.

Slitne, men strålende fornøyd etter 11-4 seier over Bmil i serieåpningen.

Etter opprykket fra 2. divisjon har Nor 92' damelag jobbet hardt og målbevvist mot deres første seriekamp i 1. divisjon. Med innebandytreninger, løpetreninger og andre alternative økter, var de klare fysisk, selvom nervene kanskje ikke var helt der de skulle være.

1. omgang startet litt stille og akkurat en liten periode tok nervene overhånd og det ble en dårlig start hvor vi lå under 2-0, men etter litt kriging, sto det 2-2 til pause.

Etter mye snakk i garderoben var det et mye sterkere damelag som kom ut på banen igjen til 2. omgang. Det var uten tvil Nor som styrte denne omgangen og fikk inn 4 strake mål og vinner perioden 4-1, med resultatet 6-3 på tavla.

Pausen før 3. omgang var litt roligere og vi følte at vi hadde denne kampen i boks. Det gikk ikke mer enn 7 sekunder før 7-3 målet kom, og deretter drøye 10 sekunder før 8-3. Nå var det ingen vei tilbake og tross av stillingen, kjempet begge lag til siste sekund og Nor 92 gikk av med seieren 11-4.

En veldig god start på serien og alle treninger og alt arbeid vi har lagt ned, gav resultater i en kamp som dette. Damelaget er klare for flere kamper og allerede førstkommende sønsdag står det en ny kamp for tur! Vi tar i mot Østensjø/Dverg på hjemmebane i Solberghallen og håper på full hall på vår hjemmepremiere!

Møt opp i Solberghallen på søndag, 15:30 og se hva mer damene har å by på.