2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Damelaget tok turen til Rommenhallen lørdag ettermiddag, hvor Sveiva ventet på hjemmebane.

En av mange målfeiringer i løpet av kampen mot Sveiva.

Damelaget spilte sin tredje kamp i 1. divisjon denne helgen og etter forrige hjemmekamp var de klare for ny match. Det var nå Sveiva som ventet på hjemmebane, et lag vi ikke visst så mye om, utenom at dette var deres 2.lag. Sveiva har mange bra spillere, så alt kunne skje.

Målshow for NOR-damene (dt.no)

Nor åpnet kampen med 0-1 allerede etter et og et halv minutt, men det gikk ikke lang tid før de plutselig sto 2-1 til Sveiva. Spillet var jevnt, men det var for det meste nor som hadde ballen og styrte spillet. Vi fortsatte spillet vårt og jobber godt i hver bytte, og det sto 3-6 til oss til pause.

I 2. periode gikk spillet lekende lett, vi gjorde det meste riktig og målene kom inn et etter et. Vi hadde et par tabber bakover, men etter spilte 40 minutter, sto det 5-15.

I pausen før siste omgang, var det ikke så veldig mye mer å si. Vi hadde gjort mye riktig og mye bra, og vi følte allerede at kampen var vunnet. Samtidig visste vi at alt kunne skje og at før vi visste ordet av det kunne det snu, så vi ble enige om å kjempe og jobbe slik vi hadde gjort resten av kampen. Vi trengte alle plussmål som vi kunne få, så det var ingen tid til å slappe av. Sveiva var som et nytt lag i starten av tredje omgang og kjørte hardt press. Det gikk ikke mer en drøye 40 sekunder før det sto 5-16, Sveiva mistet presset sitt og vi førte resten av kampen og avsluttet 6-21.

- Vi spilte en veldig bra kamp. En flott laginnsats med mye bra spill og god instilling. Vi jobbet 100% gjennom hele kampen. Tenker vi hadde skikkelig revansjelyst etter forrige kamp. Nå gleder vi oss til neste helg da vi har hjemmekamp mot Kløfta.

Hele åtte spiller noterte seg på scoringslisten i denne kampen, noe som er veldig bra! Vi ligger på en foreløpig førsteplass på tabellen, med 3 spilte kamper, 2 seiere og 16 plussmål.