2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tap i comebacket

21.09.2014

Det ble tap mot Tunet i Høyenhallen i NOR 92´s comeback i Eliteserien.

Tap for Ullern & Co. Det ble for tøft for Tigers i møtet med fjorårssesongens serie- og NM sølvinnere i Høyenhallen (arkivfoto).

De siste minuttene i hver av de tre periodene skulle vise seg å bli utslagsgivende i målprotokollen av søndagens seriepremiere mot Tunet.

På mindre enn ett minutt helt på slutten av den første perioden gikk hjemmelaget fra 2-1 til 5-1, mot slutten av midtperioden gikk Tunet fra 6-4 til 7-4 og i sisteperioden økte vertene fra 9-5 til 11-5 i løpet av kampens drøye siste fem minutter.

Kampfakta Tunet - NOR 92

Men la oss ta det hele i kronologisk rekkefølge.

Det var Tunet som åpnet scoringene etter snaue seks minutter da kampens store spiller Ole Martin Jansson scoret sitt første av hele fem mål i denne kampen. NOR-gutta hadde lyst til å bli med på moroa og det sto 1-1 på tavla etter 11.42 etter at Steffen Løvlund hadde satt sitt første for dagen. Så gikk de ytterligere snaue tre minutter før Tunet igjen var i føringen. Dessverre for Tigers så glapp det i sluttfasen av perioden da Tunet scoret tre mål fra 17.56 til 18.48 og dermed 5-1 til pause.

Ble straffet hardt mot topplag (dt.no)

NOR 92´s assistent trener Mikael Sjøqvist oppsummerte den 1. perioden slik: - Ser man til første perioden synes jeg vi henger bra med første ti minuttene. Men jo lenger perioden går desto mer får Tunet styre tempoet i kampen og Tunet får bestemme hvordan det skal se ut på banen. Vi ser litt nervøse ut og gjøre altfor mange enkle feil.

I midtperioden kom et tydelig revansjesugent NOR-lag ut på banen og kun snaue fem minutter ut i perioden kunne Fredrik Steiner redusere til 5-2. Deretter fikk Tunet øke til 6-2 før NOR 92 fikk blod på tann og utlignet to ganger i løpet av halvannet minutt til 6-4 ved Kenneth og Steffen Løvlund og dermed var match igjen. Dessverre fikk Tunet nok en gang i slutten på perioden med seg ett mål til inn til periodepausen og dermed 7-4 til hjemmelaget før siste periode.

Sjøkan oppsummerte midtperioden på denne måten: -Feilene kommer også i andre perioden, men da er de ikke like mange. I stedet lykkes vi alt oftere med å få spilt en tidlig første pasning og på denne måten kommer ur pressen til Tunet. Dette resulterer i mange fine kontringer fra vår side og våre tre mål i perioden kommer alle etter raskt og bra spill fra vår side.

Foran siste periode var det fortsatt match med kun tre mål opp, men håpet forsvant nok litt da hjemmelaget økte til 8-4 drøye fire minutter ut i sisteperioden. Det var også Tunet som scoret det neste målet til 9-4 med drøye seks minutter igjen av matchen, men Steffen Løvlund pyntet litt på resultatet med sitt tredje for dagen og Tigers femte mål. Dessverre fikk Tunet ytterligere to mål mot slutten av kampen og kunne dermed innkassere en fortjent 11-5 seier i sin hjemmepremiere. En perioden som Sjøkan oppsummerte slik: -Tredje perioden blir litt ødelagt av mange utvisninger og det blir aldri noe ordnet spill så den går ikke dra for store veksler på.

Tunet slo NOR 92 (assisten.no)

For å oppsummere kampen avsluttet Sjøkan som følger: - Forhåpentligvis lærte vi oss mye i denne kampen og skal vi fortsette vår utvikling må vi lære oss ting raskt. Den største lærdomen må bli at vi må være mye mer kyniske og mer nøyaktige. Spillemessig er vi på vårt beste fullt i høyde med Tunet denne kampen, men den store forskjellen mellom lagene var at når Tunet ikke var som best var de fortsatt brukbare. Vi å andre siden hadde altfor mange sekvenser der vi var for dårlige. Vi må helt enkelt minke forskjellen mellom våre toppar og våre svakker.

På tross av bortetapet mot en av seriefavorittene viste NOR 92 at de på langtnær blir noen kasteball i Eliteserien.

Neste match for Tigers er hjemme mot Grei i Solberghallen torsdag 25/9 kl. 19.00. Vi håper å se deg på tribunen!