2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

28.08.2015

Horten la seg ultra defensivt og gjorde det vanskelig for Tigers i kveldens treningskamp.

Prøvespilte. Eivind Bjørnseth (bildet) spilte kveldens treningskamp og noterte seg for tre nettkjenninger mot Horten.

NOR 92 skulle egentlig ha møtt Bygdø Monolitten i kveldens kamp, men siden de måtte kaste inn håndkle på tirsdag stilte Horten på kort varsel.

Horten som skal spille 1. divisjon kommede sesong, skjønte raskt at det var smart å legge seg lavt med en 5-mannsboks og eventuelt satse på kontringer. De ble de ikke så mange av da NOR 92 stort sett spilte etablert angrep på Hortens halvdel kampen igjennom. Men Horten gjorde det vanskelig for hjemmelaget, som slet litt med både uttelling og presisjon i denne kampen. Vi telte ikke skudd på og utenfor mål, men de var mange, veldig mange...

Det tok også over 8 minutter før NOR 92 scoret kampens første mål, mens nummer to fulgte minuttet etter. Før perioden var slutt så ledet NOR 92 med 4-0, men det kunne vært 10-0! Honnør til Horten for god defensiv og knallhard jobbing i skuddekkingen, samt en både god og heldig keeper.

Midtperioden startet med at Horten fikk kjempet inn en ball bak NOR 92´s keeper Simen Breidablik før det var gått 30 sekunder av perioden. Etter dette var det bare ett lag på banen, men som i første perioden, NOR 92 slet med uttellingen. 7-1 sto det på tavla etter 40 minutter.

I siste periode var det også Horten som først fikk mål. Ingen mål de første ti minuttene av perioden men 7-2 kom etter drøye 50 minutters spill. Deretter løsnet det litt for hjemmelaget i målprotokollen igjen, med fire må på fem minutter. I de siste fem minuttene scoret lagene hvert sitt mål og dermed endte det med 11-3 til Tigers. Et resultat som sikkert Horten er mest fornøyd med i forhold til spill og sjanser. For NOR 92 var det en bra gjennomkjøring mot et lag med meget lavt press.

Takk til Horten for at de stilte på kort varsel. Det ble en litt anderledes kamp, men antakelig viktig for trener teamet i forhold til å spille mot et tett og lavt forsvar. I tillegg ble det en kamp hvor man virkelig fikk testet ut den offensive delen av spillet.

NOR 92 trener Jensen oppsummerte kveldens kamp slik: - Fokusområdene våre var selvfølgelig det vi har terpet på i ukene siden oppstart, derfor var Horten en perfekt motstander for oss denne uken. Vi spiller på mye folk gjennom hele kampen, og ønsker å få spillerne til å utfordre seg selv på de tingene vi ønsker å forbedre. Dette synes jeg vi lykkes godt med. Vi har ballen mye gjennom hele kampen, og bevegelsene i angrepssonen er mange og gode. Vi kommer som ventet til mange sjanser, og noen av målene våre synes jeg er av meget bra kvalitet.

Vi har fortsatt mye vi må forbedre før «sirkuset» starter, men vi fikk en bekreftelse på at vi så langt har gjort mye riktig, avslutter Espen til nor92.com.

NOR 92´s lag: Simen Breidablik (mv), Bjørn Erik Torgersen, Tobias Hulterstrøm, Fredrik Ullern, Chris Jaksland, Akash Singh, Mathias Knutsen, Alexander Jaksland, Simen Bendiksen, Oliver Kylland, Didrik Grøstad, Kjetil Fevang, Bård William Olsen, Kristian Becher, Jørgen Ripel, Eivind Bjørnseth, Henrik V. Farmen (mv)