27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i forsesongens første treningskamp

23.08.2015

Damelaget fikk en meget god start på forsesongen og gikk av med seier 6-5 mot Sagene sist torsdag.

Damelaget har jobbet og trent hardt hele sommeren, og endelig var det duket for første treningskamp som nyopprykket elitelag. Spenningen var stor både blandt spillere, trenere og tilskuere, men det tok ikke lang tid før vi kunne senke skuldrene og gjøre det vi var best på.

Allerede litt ut i første omgang ledet NOR 2-0. All treningen som har blir lagt ned i sommer viste resultater både på hurtighet og styrken som ble vist i dueller. Etter en liten stund med ledelse, fikk Sagene komme frem og score, og innen 1. omgang var ferdig, stor det 3-3 på tavla.
Et noen minutters pause og litt hvile i beina og var det klart for å starte 2. omgang. Også denne omgangen ble veldig jevn, med mye spill frem og tilbake. Det ble ikke mer enn et mål til begge lag, og igjen stor det uavgjort til pause, nå 4-4

Når det var klart for kampens siste omgang, skulle det det kjempes til siste sekund og all energi skulle brukes opp. Det var også denne gangen NOR som skulle gå opp i ledelse først, og endelig sto det 5-4. Sagene skulle virkelig ikke være noe dårligere denne kampen, og ikke lenge etterpå svarte Sagene og enda en gang var det uavgjort. Nå var det på tide å gire opp, fordi denne kampen skulle ende med seier. NOR viste hva de var best til, kjempet alt de kunne, og endelig satt den, 6-5! Det var nå det gjaldt, og nå ble jobben å tette igjen bakover. Det var helt tydlig at vinnerinnstinktet var høyt, og NOR viste samarbeid og lagånd som aldri før. Kampen var over, det sto 6-5 på tavla, og seieren var i boks! Kampen ble avsluttet med 3 straffer fra hvert lag, bare for litt moro, og NOR vant forøvrig 2-1 her også.

Alt i alt, en veldig god start på førsesongen, og en veldig god kamp!

Damene fortsetter forsesongen, og allerede førstkommende torsdag møter de Tunet i Ekneshallen, klokken 20.00, kom kom!!