27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Det nærmer seg...

21.12.2015

Det nærmer seg jul, men det nærmer seg også NOR 92's første seier denne sesongen. I de tre siste kampene har topplagene stått for motstanden og i bortekampen mot Greåker var vi svært nære poeng.

Bestemann! Chris Jaksland (bildet) ble kåret til NOR 92's beste spiller mot Greåker.

Vi så bedring mot Tunet, vi så klar bedring mot Slevik hjemme og vi var nære poeng i det som ble betegnet som årsbeste mot ubeseirede Greåker i den siste kampen i 2015.

NOR 92 kom til Tindlundhallen uten Alexander Jaksland, Anders Strømsborg og Steffen Løvlund. Men de gutta som var på plass viste fra første stund at de var villige til å ofre det meste for å få med seg noe i denne kampen. Det var hjemmelaget som kom best i gang og ledet 2-0 etter 6 minutter... Mange fryktet på det tidspunktet at det skulle bli et nytt stortap. Men så snek Timmy Sedin seg inn på bakre stolpe og omsatte pasningen fra Mathias Knutsen og dermed redusering til 1-2! Få minutter senere finner Eivind Bjørseth's pasning frem til Simen Bendiksen og han setter ballen bak en forfjamset Greåker målvakt og lagene var like langt. NOR fortsatte deretter å produsere sjanser, men det var Greåker som hadde roen og som først gjorde 3-2 og deretter 4-2. Så etter 19.30 rapper Simen Bendiksen ballen på midten og setter fart. Fra 8 meter hold settes ballen i nettaket og dermed 4-3 etter de første tjue minuttene.

Greåker startet perioden med en spiller i utvisningsboksen og NOR-gutta benytter anledningen og utligner til 4-4 i overtall. Chris finner Timmy som scorer sikkert! Etter dette produserer NOR 92 store sjanser. Blant annet får junioren Jørgen Ripel en stor mulighet til å sende Tigers i ledelsen, men setter ballen rett på keeper fra 1 meter. Kristian Becher skyter deretter i tverrliggeren og da NOR 92 ikke fikk uttelling er det Greåker igjen som benytter anledningen til å ta tilbake ledelsen når de gjør 5-4 drøye 5 minutter ut i perioden. Dette var faktisk også de to eneste scoringene i midtperioden og lagene gikk til siste pause med ledelse 5-4 til Greåker.

Beste kamp i år - tross tap (dt.no)

Bulldogs vant mot bunnlaget (fb.no)

I sisteperioden prøver NOR 92 med alt de har, men kommer dessverre ikke nærmere. Greåker tar ledelsen 6-4 drøye 5 minutter ut i siste perioden og i spill 4 mot 4 gjør de 7-4 etter halvspilt periode. NOR 92 gjorde alt for å komme ajour, men det ville seg ikke på slutten og etter 58.15 setter Greåker 8-4 som også ble sluttresultatet.

NOR 92 var ikke særlig fornøyd med at ett av Greåker målene ble godkjent. Bildet under viser at de kanskje hadde en god sak?

Anders Fanuelsen stod en meget bra kamp i mål for NOR 92 og Simen Bendiksen var også en konstant trussel. Men det var Chris Jaksland som fortjent ble kåret til NOR's beste spiller i denne kampen.

NOR 92 trener Espen Jensen sa følgende til nor92.com etter kampen: - Vi gjør årets beste match. Greåker avgjør i overtall, men vi fremstår på en helt annen måte enn tidligere denne sesongen. Bra trykk og innsats! Vi kunne faktisk vunnet denne kampen og det er mange som viser at formen er på vei. Nå ser jeg frem i mot en peroide hvor det skal trenes bra og samhandlinger skal drilles frem mot kampen mot Fredrikstad hjemme i Solberghallen søndag 10. januar.