27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

En god nummer to

04.02.2015

Selv om både tanker og forberedelser før kampen mot Østensjø/Dverg var svært gode, nådde det ikke helt til topps.

Ikke gode nok! Damelaget var desverre ikke gode nok i helgens kamp mot Østensjø/Dverg..

Det var ikke vanskelig å se nervøsiteten blant laget da dommerne blåste i gang på søndag, nettopp fordi alle så på dette som en viktig kamp. Med litt rot i de første byttene, tok NOR over kampen akkurat slikt som vi håpet, og etter noen minuttet spilt, sto NOR med ledelsen 1-0. Dette målet var akkurat det som trengtes for å kunne roe ned nervene og begynne å spille slik som vi er best til. Spillet gikk mye frem og tilbake, etter en liten tabbe, kom utlignelsen og på tavla sto det 1-1. Ikke noe mer skjedde resten av første periode, og heller ikke andre periode ble en god periode for NOR. Resultatet sto 1-3 etter andre omgang, og resultatet endte 1-6.

Skuffelsen var stor i laget da kampen ble blåst av, noe som var forståelig med så store forhåpninger vi hadde. Helt ærlig kan vi vel si at resultatet ikke samsvarte helt med kampbildet, og vi hadde vel ikke helt flaksen på våre side. Vi hadde en skuddstatistikk som ikke kan sammenlignes med antall scorte mål, og imens vi kjempet, løp og skøyt, gikk det ikke vår vei. Det er ikke til å stikke under en stol at Østensjø er et meget bra lag, med enkelte nøkkelspillere som nesten er umulig å holde orden på, og selv om vi klarte og holde disse litt unna dene kampen, gikk det ikke helt til topps for oss.

Spiller en av våre beste kamper

Tross av tap er ihvertfall trener førnøyde etter søndagens kamp.

Vi spiller en av våres beste kamper, til tross for tap med 1-6. Morsom, intensiv og mye vi kan ta lærdom av. Tenker vi gjør mye bra, egentlig veldig få feil. Vi kanskjee ikke tørr å prøve det vi har trent på, fullt ut. Sen må vi va litt mer nøye i våres avlutt/angrep.

Hva kan vi ta med oss videre til neste kamper?

Vi må minne oss selv på at vi er nyopprykka men spiller jevnt med et lag som vunnet 1div flere år med flere tidligere landslagsspillere. Mener kampen var jevenere en vad slutresultatet blev. Vi skal ta med en bra laginnsats og bli bedre på pass/mottak og avslutt.

NOR 92 damelag er å se i aksjon allerede denne torsdagen og lørdag.
Første kamp er det Sveiva som venter, i det som blir den tredje og siste kampen mot Sveiva. Først kampen ble stilligen hele 6-21 til oss, mens forrige kamp ble så jevn som 5-5, og det skal derfor bli spennende både hvilke og hvor mange spillere Sveiva kommer med, alt kan se!

Håper vi ser dere i blått, heie frem damelaget til seier!