27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ettmålstap mot Akerselva

05.02.2015

Viktig oppgjør borte mot Akerselva i kampen om den siste sluttspillsplassen onsdag kveld. NOR 92 får en drømmestart, men klarte ikke å karre til seg ett viktig poeng.

Scoret på straffe. Markus Otronen scoret på straffe, men det holdt dessverre allikevel til poeng for Tigers (foto Per A. Grennæs, Drammens Tidende).

NOR 92 reiste til Kringsjåhallen og møtet med Akerselva med ambisjoner om å karre til seg minst ett poeng i kampen om den siste sluttspillsplassen.

Knepent NOR tap (dt.no)

Det så virkelig lyst ut etter de første tjue minuttene, kun 41 sekunder i kampen var Tigers i føringen med 1-0 etter at Steffen Løvlund nettet. Akerselva utlignet etter ca. 5 min., men etter scoringer av Simen Bendiksen, Didrik Grøstad og Fredrik Steiner kan NOR 92 gå til første pause med en 4-1 ledelse! En effektiv pause av NOR 92 hvor vi tok godt vare på de sjansene som vi fikk.

Midtperioden ble ikke optimal for NOR 92. Fra 24.01 til 25.04 scoret Akerselva tre ganger og vi var like langt... Men Tigers får muligheten i powerplay minuttet etter og denne muligheten takket ikke Simen Bendiksen nei takk til og dermed var vi i føringen med 5-4. Halvveis i perioden er Akerselva igjen på hugget og scorer to ganger på litt mer enn minutt og er dermed i føringen for første gang i kampen. Akerselva øker også til 7-5 før Markus Otronen setter 7-6 sikkert på straffe. 16 sekunder før perioden er slutt scorer Akerselva ytterligere ett mål og kan gå til siste pause med en tomåls ledelse.

Poengligaen NOR 92

I tredje periode må NOR 92 ut å jage utligning og redusering og 6 minutter ut i perioden er det Steffen Løvlund som skaper ny spenning i kampen med sin 8-7 redusering. I stedet for utligning er det Akerselva som på nytt tar føringen med to mål da de går opp i 9-7 med drøye 12 minutter igjen av kampen. Tigers kjører på videre og får med 3 minutter igjen en mulighet i powerplay de ikke klarer å utnytte, før en ny mulighet byr seg med 45 sekunder igjen da en Akerselva spiller pådrar seg en 5 min. utvisning. Her tar Tigers ut Soini av kassa og bruker kun 8 sekunder på å redusere til 9-8. På tross av et massivt press mot slutten makter ikke Tigers å få den siste scoringen som ville gitt et viktig poeng, og dermed vinner Akerselva oppgjøret med 9-8.

Kampfakta Akerselva - NOR 92

- Jeg synes det er sterkt at vi jobber hele veien og aldrig gir opp. Mot slutten trykker vi på i spill seks mot fire og får jo til en redusering og har også nok med sjanser til å score enn fler mål. Dessverre ville det seg ikke i dag. Mentalt synes jeg det er bra at vi ikke viker ned oss, men kjemper hele kampen oppsummerer Mikael Sjøqvist til nor92.com