27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Gjelleråsen best i Solberghallen

25.01.2015

Som litt for mange ganger før denne sesongen, NOR-gutta er ikke med fra start og kommer tidlig under med tre mål. Dette maktet de aldri å hente inn.

Scoring til liten nytte. Simen Bendiksen scorte ett vakkert mål og ble kåret til NOR 92´s bestemann mot GIF.

I knestående fra start (dt.no)

Det blir vanskelig å vinne kamper når man til stadighet kommer raskt og mye etter i målprotokollen. Mot GIF tok det ikke mer enn 8 minutter og 23 sekunder før gjestene ledet med 3-0.

- Første perioden er den dårligste fra oss. Vi starter kampen altfor passivt og blir stående og ser på når GIF triller ballen rundt oss. Det blir litt bedre mot slutten av perioden, men totalt sett gjør vi ikke det veldig bra første 20, slik oppsummerte Mikael Sjøqvist de første tjue.

Steffen Løvlund ga et snev av håp med sin redusering til 1-3 før første pausesignal.

Andre periode startet med et NOR lag som tok styringen på kampen og som jaget en ny redusering. Etter mange og gode muligheter de første 10-12 minuttene  var det dessverre for hjemmelaget GIF som scoret på nytt og økte ledelsen til 4-1.

- Vår mulighet var i den andre peridoen der vi i hvert fall første ti, elleve minuttene spiller riktig bra og får ganske bra trykk i GIF-sonen. Vi skaper også flere bra sjanser, men når vi ikke klarer å forvandle disse til mål blir det tungt, fortsetter Sjøkan sin oppsummering.

Drøye tre minutter før andre pause økte også GIF sin ledelse til 5-1 og det så riktig blytungt ut for NOR 92 da de også fikk en utvisning helt på slutten av perioden slik at de skulle starte siste perioden med undertallsspill i tredje periode.

- I tredje perioden prøver vi å presse litt høyere opp og dette får vi ganske bra utdeling på, men blandt annet på grunn av noen utvisninger klarer vi ikke helt å komme så nærme GIF at det blir spennende, konkluderte Sjøqvist med til nor92.com

NOR 92 klarte å ri av utvisningen i starten på perioden, men det hjalp lite da de fikk en ny drøye tre minutter ut i perioden og denne utnyttet GIF bedre og kunne øke til 6-1 og kampen virket kjørt.

Da virket det som NOR-gutta skjønte at her måtte det jobbes! Første knallet Simen Bendiksen ett langskudd i krysset utagbart for dagens beste GIF spiller, keeper Andreas Nordli og 2-6. Deretter var det 16 åringen Jørgen Ripel som tredde en glimrende pasning til Steffen Løvlund som på vakkert vis styrte inn en ny redusering til 3-6 og stemningen i Solberghallen steg noen hakk!

Men dessverre kom ikke Tigers nærmere, kun ett drøyt minutt senere så slo GIF tilbake og langt på vei avgjorde kampen med sitt 7-3 mål. Deretter ble det mest rot. En seanse etter 57.38 med utvisninger er vi ikke sikre på noen ennå har forstått. Mye gikk feil her og det var diskusjoner etter kampen om NOR 92 feilaktig måtte spille med en spiller mindre enn de skulle ha gjort. Uansett benyttet GIF anledningen til å score ytterligere to mål og fastsatte dermed sluttresultatet til 9-3 og vant dermed kampen fortjent. De var bedre enn NOR 92 denne ettermiddagen og hjemmelaget har fortsatt noe å gå på når det gjelder å  spille mer kynisk.

Simen Bendiksen ble kåret som hjemmelagets bestemann og positivt var det også å se Jonas Sandberg som i sitt comeback for Tigers gjorde en solid innsats. Det kan bli verdifullt i kampene som kommer.