2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 kom til Apalløkkahallen med ambisjoner om poeng. Det startet brukbart og endte heller dårlig...

Skuffet. NOR 92 tapte stort mot Grei og hadde en av de dagene da ingenting fungerte som planlagt (arkivfoto).

Noen dager er helsvarte. Lørdag 10/1-2015 var en av de for NOR 92.

Laget kom til Apalløkkahallen og møtet med Grei med ny selvtillit etter en bra prestasjon mot Tunet på torsdag. At ting kan forandre seg så mye på to dager er betenkelig.

Bortemarerittet fortsetter (dt.no)

Det hele startet egentlig ganske OK. NOR 92 skapte de fleste og de beste sjansene i starten på kampen, men på tross av et flertall relativt gode sjanser lot målet vente på seg. I stedet var det Grei som tok ledelsen og det litt for enkelt. NOR 92 jobbet på videre, men det var Grei som sto for uttellingen denne ettermiddagen og når lagenen gikk til første pause ledet Oslo laget 4-0, fortjent eller ikke. Både spillere og trenere virket rådville etter en første periode som var jevn spillemessig.

NOR 92 prøvde seg i starten av midtperioden, men ballen ville bare ikke inn bak Grei keeperen. I stedet var det Grei som scoret ytterligere ett mål i denne perioden og ledet med 5-0 foran siste perioden.

I siste periode skulle NOR 92 satse alt på ett kort virket det som og det funket ikke. I stedet fikk vi se et lag med store avstander mellom lagdelene, feilpasninger på vei frem og et uttall av kontringsmuligheter for Grei som ikke lot seg be to ganger. Hele 5 scoringer i kampens 8 siste minutter forteller det meste.

En skuffet Mikael Sjøqvist oppsummerer det hele som følger: - Dette var skikkelig tungt. Dette var en kamp der vi på forhånd følte at vi hadde en god sjanse til å få med oss noe hjem. Ikke minst etter en klart brukbar prestasjon i torsdags mot Tunet.
Men slik ble det nå ikke. I stedet gjør vi en skikkelig dårlig prestasjon og egentlig kan kampen oppsummeres ganske enkelt. Vi var rett og slett ikke gode nok i dag. I stort sett var det ikke noe som fungerte. Passningsspilet vårt var altfor kleint og slurvete. Vi fikk aldri noen fart på ballen og slet med at få noen rytme i spillet. Defensivt tok vl altfor mange feil-beslutninger og det ble alldeles for enkelt for Grei å skape offensivt rom mot oss.

Det skal nå sies at vi starter kampen ok. I de første ti minuttene spiller vi ikke kjempebra, men likevel skaper vi flere sjanser og setter vi noen av disse kunne kampen blitt annerledes. Men når vi ikke får utdeling og så i stedet for begynner å slippe in mål klarer vi ikke å sette stopp.

Vi følte før kampen at vi var på riktig spor, men dette var helt klart mange skritt tilbake og nå må vi nullstille oss og begynne på nytt. Vi må så rask som mulig lære oss hvordan vi skal minske gapet mellom vårt høyeste og vårt laveste nivå.

Det viktige når er å nullstille. Lære av de feil som ble begått mot Grei, hente frem det som var bra mot Tunet og bygge videre på dette. Fokusere på neste trening, neste bytte, stå sammen og spille med hjertet utenpå drakta. Alle de kjente gamle begrepene. Det er nå det er viktig å stå opp for hverandre, ta ansvar og ikke gjemme seg bort.

Neste kamp er 6 poengoppgjøret borte mot Bækkelaget neste lørdag. Det er vel ikke nødvendig å nevne at noen tørster etter revansje etter dagens prestasjon... mange som sikkert er søvnløse i natt og det er det ingen som ønsker å være neste lørdag!

PS! Henrik Dahl fra vårt G16 lag var spiller nummer fem denne sesongen fra 98 årskullet som fikk debutere på A-laget. Det gikk bra og tiden Henrik var på banen viste at han har en strålende fremtid foran seg som A-spiller for NOR 92 i årene som kommer.