Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 vesentlig styrket - fem nye spillere signert i helgen!

01.06.2015

NOR 92 startet lørdag oppkjøringen mot sesongen 2015/2016 med en «tryout» i Solberghallen. Etter noen uker med egentrening var tiden kommet for to intern kamper.


Klare for Tigers! NOR 92 kunne lørdag presentere hele fem nysigneringer og to fornyelser av kontrakter.

Det er en kjensgjerning at troppen i fjorårssesongen var for tynn. NOR 92 ønsker derfor å forsterke troppen foran seriestarten kommende sesong som starter i slutten av september. I lørdagens intern kamper stilte så nær som hele den eksisterende troppen i tillegg til en del interessante potensielle nye spillere som man ønsket å se i aksjon og ta en nærmere prat med.

Hovedfokus denne våren har vært å hente hjem alle NOR-spillere som spiller i andre Eliteserieklubber. Gleden var derfor stor da NOR 92 trenerne Espen Jensen og Mikael Sjøkvist startet samlingen med å presentere hele fem nye spillere.

Mathias Knutsen (24). Gjør comeback etter to sesonger på sidelinjen. Jobbsituasjonen har gjort det vanskelig for Mathias å satse innebandy de to siste årene, men nå satser ha for fullt igjen. Mathias er en hardtarbeidende,stor og sterk spiller med muskler, en spillertype som laget har manglet. Utvilsomt kommer motstanderne til å få merke Mathias sin fysiske spillestil, noe vi allerede fikk bevis på i lørdagens intern kamper! 


Comeback 1. Mathias Knutsen er tilbake i NOR 92 og med det får også laget inn mer fysikk, muskler og duellkraft.

Tobias Hulterstrøm (33) har også sagt ja til å satse for fullt igjen. Tobbe er en rutinert spiller som kan bekle de fleste plasser på banen. Den tidligere NOR-kapteinen er en skikkelig vinnerskalle som vi er veldig fornøyde med å kunne ønske velkommen tilbake i den blå NOR-drakta. Med Tobbe får vi i tillegg en spiller med stor arbeidskapasitet og fart.


Comeback 2. Tobbe Hulterstrøm jubler for scoring. Det kan bli mer å juble for kommende sesong! (arkivfoto)

Anders Fanuelsen (30) som i to sesonger har voktet buret for Sveiva i Eliteserien har også signert for moderklubben. Anders vil bringe rutine inn på keepersiden der de to unggutta Simen Breidablikk og Henrik V Farmen nå vil kunne bryne seg mot en gammel ringrev. Vi får tilbake en "Fanu" som fortsatt har smilet på lur, men samtidig også har blitt en mer voksen spiller. I tillegg har vel Fanuelsen aldri vært bedre trent?


Velkommen hjem! NOR 92 leder Lars Gunnar Larsen kan ønske Fanu velkommen hjem til Tigers etter to sesonger i Sveiva.

Christopher Jaksland (27) er tilbake i Tigers etter to sesonger i Tunet hvor han har vært en viktig brikke for Oslo laget. Chris har også en fortid i Fjerdingby hvor han tidligere har spilt en sesong. Det er en av Eliteseriens beste backer som nå igjen har signert for Tigers! Med Chris får vi tilbake en spiller med rutine og med en duellkraft som vil bli viktig i sesongen som kommer!


Klar for Tigers! Chris er tilbake i blått og hvitt noe som Lars Gunnar Larsen var svært fornøyd med. Her rett etter signeringen.

Jørgen Becher (20). En av landets mest spennende unge spillere har også valgt moderklubben kommende sesong. Jørgen har i de to siste sesongene spilt for Sveiva i Eliteserien hvor han forrige sesong ble lagets beste poengplukker med 27 poeng. Fakta er at det er en spiller som har utviklet seg til landslagsklasse som nå kommer hjem til Tigers. Mange av Eliteserieklubbene i Norge har foran kommende sesong forsøkt å signere Jørgen og det er derfor selvfølgelig ekstra gledelig at han valgte NOR 92 og har tro på prosjekt Tigers.


Viktig signering! Jørgen Becher er tilbake i NOR 92 og blir en viktig spiller for klubben kommende sesong.
 
En annen som har resignert kontrakten med NOR 92 er Simen Bendiksen. 24 åringen har skrevet på for to nye sesonger. Simen er en målfarlig back med stor fart og et fryktet skudd. Det forventes at også han tar nye steg kommende sesong, og at han etter hvert tar steget inn i A-landslagstroppen som er inne i et generasjonsskifte. 


Nye sesonger i Tigers. Simen Bendiksen er en av klubbens viktigste spillere og derfor er det svært gledelig at han har signert ny kontrakt med klubben.
 
Jonas Sandberg (22)
har også signert for NOR 92. Jonas er en veldig balltrygg og rutinert back tross sin unge alder og klubben er veldig glade for at han bestemt seg for å fortsette spillerkarrieren i NOR 92. Jonas spilte kun noen få kamper for NOR 92 på tampen av forrige sesong etter å ha spilt første del av sesongen for Bygdø Monolitten i 2. Divisjon på grunn av sin jobbsituasjon.  Nå er Jonas tilbake for fullt i NOR 92! 


Tilbake for fullt! Det er en ballsikker og solid back som nå er tilbake for fullt i NOR 92, Jonas Sandberg.

En annen spiller som deltok på lørdagens samling og som imponerte der var Alexander Jaksland (32). Alexander er en spiller som har vært en viktig poengplukker for klubben i mange sesonger, men på grunn av jobb og familiesituasjon fikk han kun med seg et fåtall kamper i fjor. Jaksland er uten tvil  landets beste PP spiller og en playmaker i landslagsklasse. Derfor jobbes det også med å finne en løsning for fortsatt satsing for Alexander så får tiden vise om han blir å se i blått neste sesong.


Mer jubel? Det gjenstår ennå å se om vi får se mer av Alexander Jaksland i Eliteserien, men at gutta ennå har mye å bidra med for moderklubben hersker det liten tvil om.

Det sportslige apparatet har i løpet av de siste ukene vært på jakt etter spillere som kan forsterke laget og ikke minst at det er typer som passer inn i troppen til NOR 92. Fire spillere med Norsk pass i tillegg til en svensk spiller deltok på lørdagens «tryout» og det blir spennende de neste ukene å se om noen av disse kommer til å ikle seg NOR 92 drakt neste sesong. Verdt å nevne er også at fire spillere fra klubbens talentfulle 98 årgang også fikk sjansen til å vise seg frem på lørdagens tryout og samtlige viste at fremtiden i Tigers virkelig ser lys ut!

nor92.com kommer med ytterligere oppdateringer etter hvert som nye spillere signerer eller at eksiterende spillere fornyer sine kontrakter. Det ser virkelig lovende ut foran den kommende sesongen!



  •