2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens første treningskamp ender med seier 4-5 borte mot Sagene.

19.06.2015

Etter måneder uten halltrening og syv uker med barmark så var det endelig på tide med en treningskamp i Bjølsenhallen mot Sagene

Nor92 stiller ikke med fullt lag i sesongens første treningskamp, men kommer med nesten tre fulle rekker og vi hadde med tre spillere fra Asker og Lier (Helle, Linda og Torill)

Sagene ser ut til å stille med fullt lag i dag, cirka 20 utespillere. De har flere gjestespillere akkurat som oss, noen fra Sveiva, BMIL og Holmlia får vi høre. Mange av de har vi spilt mot i sesongen som var, så nå venter en vanskelig oppgave.

Vi samles i garderoben for taktikk og gjennomgang av gameplan, vi visste det skulle bli en tøff kamp i dag. Tanken var vi skulle presse høyt hele kampen med begge rekker, men vi gjorde om litt på det for å gjøre det litt vanskeligere å lese vårt spill. Det gav resultat, 1-3 på tavla etter første periode. Tre mål av Celine som virkelig hadde dagen, og hun scoret hele fire av fem mål.

Celine, hva tenker du om kampen i går?
- Jeg tenker at vi viser null respekt og starter kampen utrolig bra. Vi viser at vi har noe i eliteserien å gjøre. Første periode bruker vi mye energi og blir god venn med kølla. Andre periode synker vi litt i tempo. Vi mister kontrollen over ballen å spiller mye i forsvar. I tredje periode skjerper vi oss skikkelig, setter fart på beina og viser at vi eier den ballen og setter den i mål. Vi putta 2 mål i tredje periode og vant. Synes vi er et samlet lag som viser at vi kan spille godt sammen og hjelpe hverandre, og det viste vi veldig godt i denne kampen.

- I pausen til andre periode var jeg tydelig med at nå kommer det å bli en tempoøkning og smelle tøffere, da Sagene antakeligvis kommer til å ta over og føre kampen, så vi må virkelig opp på tærne, Sier Jimmy. -Vi sier til hverandre at hvis vi klarer å spille som i første så vinner vi, spiller vi som i andre taper vi. Vi bestemte oss for å presse høyt igjen og skyte mer. Kampen svinger, men Celine gjør fjerde for dagen og det er utliknet.

NOR92 får en skikkelig boost og trykker på. Vi kommer på gjennombrudd og får slag på kølle bakfra...

STRAFFE! Med 25 sekunder igjen av kampen.

Linda går fram…
Sagene drar ut på tiden før staffen, men Linda er iskald og legger den opp i nettmaska.

Linda, hva tenkte du når du ble valgt ut til å ta straffe uten å vite noe på forhånd?
- Det var mye som skjedde på en gang der før jeg hørte at du ba meg ta straffen. Jeg observerte, i det samme øyeblikket som jeg tenkte at den må jo Celine ta.. At ingen ville ta straffen. Så da du sa mitt navn så tenkte jeg: "Lurt valg Jimmy – tar jeg den straffa jeg tok forrige gang jeg spilte i eliteserien så sitter’n. Den sitter hver gang." Jeg var helt rolig, og sikker på å score. Når keeper i tilegg velger å stå å trampe for så å kaste seg ned i det jeg gjør den første bevegelsen, så er det jo åpent som ei låvedør opp til høyre.

Hva tenker du om kampen?
Jeg er imponert over de unge som spiller rundt Sagene når de er på. Så synes jeg vi gamlingene, i en nykomponert 5’er for anledningen, ikke gjør stort annet enn å forsvare oss i 2 og 3 periode.

Helle og Torill hvordan var det å spille en sånn jevn og underholdende kamp?
Var veldig gøy å spille kamp! Jeg ble enda mer motivert for sesongen. sier Helle. - Det var en fin opplevelse, første gang i blå drakt og på dette nivået. Spesielt etter den tunge 2.perioden at vi tross alt dro hjem seieren til slutt! Opplevde at det var 100% innsats fra hele laget!

Damelaget har nå fått kjenne på følelsen av å spille på elitenivå, og tar med seg dette inn i en ny og spennende sesong. Nå gjenstår enda flere uker med utetreninger, før vi får hall og skal begynne å legge plan for første året i eliteserien. Aller først går turen til Stavern på morocup, vi tar oss et par uker med velfortjent ferie og vi ønsker alle en god sommer!

I mellomtiden kan dere se hva vi holder med på via supportersiden vår på facebook;