27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Bra innsats av NOR 92 i Newbody Tigers Cup!

26.03.2015

I helgen som var deltok NOR 92 med hele 9 lag i vår egen turnering Newbody Tigers Cup 2015. Og det med strålende innsats!

Sølvvinnere! J14 mottok velfortjente sølvmedaljer etter å ha gått helt til finalen i Newbody Tigers Cup 2015!

I den yngste og nye klassen G10 var det ingen finaler, resultater eller tabeller som ble ført. Det viktigste for de yngste var å få føle på Newbody Tigers Cup stemningen for aller første gang. MASSE tilskuere på tribunen, musikk, speaker tjeneste, alt nytt i forhold til vanlige seriekamper. Vi stilte med tre lag i denne klassen og alle lagene spilte fire kamper hver seg i løpet av turneringen. Det så ut som de syntes dette var gøy og vi tror nok helt klart at de gleder seg allerede til neste år!

I G12 klassen stilte vi med ett lag og gutta fra NOR bet virkelig godt fra seg! De gikk gjennom gruppespillet uten et eneste tap, og ikke nok med det, gutta slapp inn kun 1 mål! I søndagens kvartfinale ventet en tøff motstander i Sveiva Blå. Etter en jevn og spennende batalje så stakk til slutt NOR-gutta av med seieren 1-0 og var dermed klare for semifinale! Her ventet Hamar laget Ajer. Kampen startet strålende for NOR 92 som storspilte i den første perioden. Kun 7 minutter før slutten på kampen så ledet Tigers-gutta med 4-1 og hadde ett bein i finalen. Med dessverre så tok vel kreftende litt slutt, litt stang ut og gutta ble litt for forsiktige, Ajer reduserte to ganger og utlignet også rett før slutt og dermed straffer! Her ble det tatt en mengde straffer og begge lag hadde "matchball" flere ganger, men til slutt var det Ajer som sto igjen som vinnere etter sluttresultatet 8-7. Surt der og da, men gutta kan være stolte av innsatsen i turneringen. Ajer slo forøvrig senere på dagen Greåker i finalen.

Resultater G12 klassen

Jublet for plass i semi'n! G12 gutta gikk helt til en semifinale som de tapte knepent på straffer.

I G14 klassen stilte vi med to lag. Vårt G00 lag møtte tøff motstand fra Sarpsborg Blå på fredag, men gjorde en bra innsats på tross av tap 0-3 for østfoldlaget. På lørdag møtte gutta BMIL i sin andre kamp og her var vi helt klart med! Vi ledet oppgjøret og så ut til å kunne få med oss ett poeng, men dessverre så fikk BMIL ett mål i sluttsekundene og dermed ble det et surt 3-4 tap for NOR-gutta. I siste kamp skulle de ut mot St. Croix og her var det ingen tvil. NOR 92 var bedre i alt og ga seg ikke før det sto 8-2 på måltavla! Dessverre holdt ikke dette til avansement til sluttspillet, hadde man klart uavgjort mot BMIL hadde man gått videre til en kvartfinale. Små marginer altså...

Også vårt G01 lag stilte i klassen G14 i år. I de innledende kampene startet det med seier 3-1 over Asker og fortsatte med seier 3-1 over Greåker Bulldogs. Her spilte gutta virkelig god innebandy og viste at de kunne hevde seg godt også i denne klassen. I siste kamp ble den en ren gruppefinale mot Fredrikstad Rød, men her var det ingen tvil om hvem som var best. Fredrikstad vant kampen 6-0 og tok også dermed også hjem gruppeseieren. Uansett ble det 2. plass i gruppa og avansement til en kvartfinale! På søndag skulle gutta i ilden mot Sarpsborg Sharks Blå i kvartfinalen, et lag som tidligere hadde slått vårt G00 lag. Også for G01 gutta ble Sarpsborg for tøffe og det hele endte med et hederlig 0-3 tap.

Resultater i G14 klassen

I klassen G16 stilte NOR 92 med to lag i år. Dessverre ble vårt G16-2 lag rammet av sykdom og forfall på hele tre spillere på fredag og derfor ble oppgaven i overkant tøff mot to av Norges beste lag. Men gutta skal ha for at de kjempet knallhardt og på tross av tap, innsatsen var over forventet med tanke på at vi stilte med svekket mannskap. I første kampen møtte gutta seriemesterne i G16 Elite, Slevik. Vi fikk en knallstart på kampen når vi tok ledelsen med 1-0, men det gikk dessverre for kort tid før Slevik fikk roet nervene med utligningsmålet. Kampen endte til slutt med tap 2-6, men med 7 utespillere så må det sies å være klart godkjent! I andre kampen skulle gutta ut mot Tønsberg og vi hadde tro på seier! Kampen ble en merkelig affære i lavt tempo, hvor vi stort sett hadde ballen, men ikke klarte å score. Det gjorde derimot Tønsberg helt på slutten og dermed tapte vi skuffende med 1-0... I siste kamp var det serietoer fra G16 Elite, GIF Fighters som ventet. Tross heroisk innsats gjennom 2x20 minutter med kun 8 utespillere endte det også her med tap 0-4 og dermed ingen sluttspill.

G16-1 fikk en grei start på sin turnering da de slo Freidig 2 som stilte med en blanding av Tryg/Lade og Freidig spillere. Laget overrasket og selv om ikke seieren var truet, så ble det bare 2-1 seier i denne kampen. I andre kamp ventet Hamar laget Ajer. Etter en treg første periode så løsnet det skikkelig i sisteperioden og vi vant til slutt greit med 5-1. I siste gruppspillskamp ventet Øreåsen. Også her fikk vi en fin start på kampen og gikk raskt frem til en 2-0 ledelse. Før pause fikk Øreåsen ett trøstemål, mens vi i siste perioden scoret to nye mål og dermed vant vi greit med 4-1. I søndagens kvartfinale skulle vi ut mot nest beste 3 lag i G16 og det skulle til slutt vise seg å bli nettopp Øreåsen! Vi kjørte på som i gruppespillskampen og ledet 2-0 til pause. Siste perioden endte 1-1 og dermed gikk vi greit videre til semi'n med 3-1. Her skulle vi opp mot GIF Fighters som vi har spilt to dårlige kamper mot i seriespillet. Skulle tro vi da var supersugne på å slå de, men dette ble en kamp hvor det kladdet. Vi vant overlegent skuddstatistikken, men scorer kun 4 mål, og vi slipper til GIF for lett igjen, denne gangen med 6 mål på 10 avslutninger på mål. Da kan det ikke bli seier. Vi taper fortjent nok med 4-6 og dermed ble det ikke finale i år heller. Trøsten får være at vi er skikkelig blodtørste på å revansjere oss i NM på hjemmebane kommende helg!!!

Resultater i G16 klassen

Vårt J14 lag hadde en strålende Newbody Tigers Cup. På forhånd håpet jentene på at de fikk spille søndagens semifinaler. Det fikk de og litt til :) I fredagens første kamp satte jentene standarden mot BMIL og vant hele 4-1 i åpningskampen! På lørdag fulgte de opp med nok en strålende kamp og slo Sarpsborg Hvit med 2-0, før det ble litt tungt mot Sarpsborg Blå da de tapte 1-4. I den siste gruppespillskampen skulle jentene møte Tunet, en vrien motstander. På tross av herosik innsats ble det til slutt et knepent 0-2 for Oslo laget! Med to seiere og to tap endte jentene på en 3. plass i gruppa. Dermed var det klart for semifinale på søndag. Her møtte jentene nok en gang Tunet og som i gruppespillet, men denne gangen skulle det vise seg at det var Tigers-jentene som var best. De klinket til med seier 3-1 og dermed var jentene klare for en Newbody Tigers Cup finale!!! Bare opplevelsen av å spille en finale var stort for jentene. Finalekamp med fet innmarsj, 150 tilskuere på tribunen og jentene hadde allerede før kampen ble blåst i gang opplevd mer enn de håper på før turneringen startet. At finalen endte med tap 8-1 for et godt Sarpsborg Blå lag ble bare en parentes. Stor reportasje med jentene i fokus i papir utgaven av Drammens Tidende dagen etter var heller ikke å forakte :)

Resultater J14 klassen

Tre lag til semifinaler, ett lag i finalen må sies og var klart godkjent for NOR 92 denne gangen, selv om vi alltid håper at et lag kan gå helt til topps i en av finalene :)

Ett år til neste gang og vi gleder oss allerede!