2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Dramatisk NM semifinale!

30.03.2015

For andre året på rad misset NOR 92 G16 en NM finale med minste mulige margin.

Tungt for Tigers! Anders Kristiansen & Co. måtte nok en gang bite i det sure eplet etter sudden i en NM semi.

Trondheim for ca. ett år siden, 4 sekunder igjen av NM semifinalen og NOR 92 var i en NM finale da Slevik utlignet og senere vant etter sudden death.

Søndag 29. mars 2015 i Mjøndalshallen. Drøye 6 minutter gjenstår av NM semifinalen mot Gjelleråsen og NOR 92 leder fortjent 3-2 etter å ha kontrollert kampen så langt. Så kommer det to Gjelleråsen mål i løpet av 56 sekunder og 4-3 til til grønne fra Nittedal. Men NOR-gutta har ikke tenkt å gi seg, med 1 minutt og 38 sekunder igjen utligner gutta til 4-4 og publikum får se et ekte innebandy drama!

Så med kun 9 sekunder igjen å spille blir Bård William Olsen regelrett overfalt i scoringsposisjon rett foran Gjelleråsen keeperen og straffe til NOR 92! Skal det lykkes i år, skal vi få oppleve å spille NM finale i Ekeberghallen? Straffe i innebandy er som kjent en bra scoringsmulighet, men som også kjent, det bommes oftere enn det scores. Vi har Jørgen Ripel, og vi kan ikke huske sist han brant en straffe, så håpet er i hvertfall mer enn 50% for at han skal lure GIF keeperen! Presset er selvfølgelig stort i en slik situasjon, det er tøft å gå frem å ta straffe i denne settingen. Dessverre får ikke Jørgen til en av sine "spesialstraffer" denne gangen og dermed ender det hele med 4-4 etter 60 minutter, men NOR 92 skal starte sudden med spille 5 mot 4 i 1,51.

Dessverre blir det litt for omstendelig og litt for mange dårlige avslutninger så Tigers klarer ikke å utnytte denne muligheten til å score i overtallsspillet.

Så blir det deja vu fra Trondheim 2014. 3.59 sekunder ut i sudden kommer det mot spillets gang, skuddet som sender Gjelleråsen til NM finalen og nok en gang står vi igjen der etter å ha tapt med minste mulige margin. Tomme blikk forteller alt. Skuffelse, vi var ikke dyktige nok i avslutningene selv om vi spiller en meget taktisk god kamp og har bra kontroll på Gjelleråsen hele veien. Det ene skuddet som nok en gang sniker seg inn og senker oss. Tungt der og da selvfølgelig.

Når skuffelsen har lagt seg, kommer revansjesuget og motivasjonen for å jobbe enda hardere for å bli bedre. Vi kommer fryktelig tilbake!!!

Gjelleråsen - NOR 92 5 - 4 (2-2,0-0,2-2,1-0)sd
Mjøndalshallen Tilskuere: 170
Mål Gjelleråsen: Tord Vetle Johansen (2), Kimsander Ingebretsen, Daniel Johansen, Olebastian Løchen,
Mål NOR 92: Jørgen Ripel, Henrik Gommerud, Oliver Kylland (2)
Utv.: Gjelleråsen 3x2 min Utv.: NOR 92 1x2 min
Dommere: Jakobsen/Godtfredsen