27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

G16 til NM semifinale!

28.03.2015

Etter en litt rusten innledning på NM puljespillet, avsluttet NOR 92 sterkt og slo Freidig så klart som 5-1 i den avgjørende kampen.

Jublet for seier! Sindre Gulbrandsen kunne juble for en nettkjenning i 5-1 seieren over Freidig og NM semifinale på søndag.

NOR 92 fikk en heller dårlig start på NM puljespillet mot Slevik i lørdagens første kamp.

En blek innledning på kampen gjorde at Slevik scoret på ALLE sine sjanser de første minuttene og tok ledelsen med hele 5-0!

NOR 92 ristet av seg den fryktelig starten og nærmest kjørte over Slevik i 2. perioden. Vant skuddene hele 17-2 og perioden med 3-0, men det holdt ikke til poeng.

Dommere: Hagen/Rustestuen

I dagens andre kamp ventet Ajer, et lag som man senest på 2x10 minutter i Newbody Tigers Cup slo 5-1. Også her gikk det heller trått. Selv om man vant skuddstatistikken soleklart klarte man ikke på noen måte å få uttelling i målprotokollen. Utover i kampen løsnet det litt og Tigers vant kampen på tross av at seieren burde vært mye større enn 6-3

Ajer - NOR 92 3 - 6 (1-3, 2-3)
Tilskuere: 135
Mål Ajer: Magnus Nordmo, Øystein Nordmo (2)
Mål NOR 92: Mathias Doull, Jørgen Ripel (3), Henrik Dahl, Simen L. Pedersen
Utv.: Ajer 0x2 min
Dommere: Davidsen/Kopperud

I lørdagens tredje kamp ventet Ull/Kisa som hadde fått med seg gode resultater i kampene før på dagen. Knepne tap med 3-4 både mot Slevik og Freidig og seier med 5-3 over Ajer. Mot NOR 92 fortsatte den gode trenden og Ull/Kisa ledet faktisk med 3-1 en periode av kampen før NOR 92 fikk litt mer orden på spillet mot slutten og kunne også vinne med 4-3 over overraskelseslaget fra Jesseheim.

Dommere: Godtfredsen/Jakobsen

Dermed var det kniven på strupen i siste kamp mot Freidig. Vinn eller forsvinn, kun seier var godt nok, med uavgjort var vi ute. Og da fikk vi endelig se hva som bor i laget! Gutta gikk rett i strupen på Freidig og skapte den ene farligheten etter den andre! Til pause sto det 1-0, men det kunne like godt stått både 3-0 og 4-0 etter spill og sjanser. I 2. periode fortsatte NOR 92 kjøret og Freidig var sjanseløse. Når kampen var slutt sto det hele 5-1 til NOR 92 på tavla og gutta kunne juble for seier og plass i semifinalen.

Freidig - NOR 92 1 - 5 (0-1, 1-4)
Tilskuere: 115
Mål Freidig: Brage Harby
Mål NOR 92: Tommy Skatvedt, Henrik Dahl, Henrik Gommerud, Sindre Gulbrandsen, Bård W. Olsen
Utv.: Freidig 1x2+10 min
Dommere: Johansen/Asghar

NOR 92 møter dermed Gjelleråsen i søndagens semifinale i Mjøndalshallen. Kampen starter kl. 10.30 (husk at klokka stilles frem med en time i natt til sommertid).

Vi håper HELE NOR 92 møter i Mjøndalshallen på søndag for å støtte gutta i kampen om en NM finale!!!