2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

31.03.2015

NOR 92´s J16 gikk som G16 til en NM semi og der ventet Norges beste J16 lag Tunet.

Klare til kamp! J16 klare for NM semifinale mot Tunet i Holmliahallen.

NOR-trener Michal Janic oppsummerer den spennende NM semifinalen som følger:

Etter å ha snublet på målstreken i siste innledende kamp, ble vi nr. 2 i puljen og motstander i semifinalen ble dermed Norges beste jentelag, Tunet.

Jentene er innstilt på å kjempe til krampa tar dem og gi Tunet mest mulig juling i denne kampen. 1. periode starter litt trått og vi blir idømt en ”lett” 2 min utvisning hvor vi dessverre slipper inn omgangens første mål. På tampen av omgangen klarer Tunet å øke til 2-0 og vi ser at denne kampen blir vanskelig. Vi går til pause med 2-0 til Tunet.

Vi fortsetter med vår formasjon 2-2-1 i midtperioden. Tunet som har et par veldig hurtige forwarder og centre som også er flinke til å rulle ballen hurtig og i et av disse angrepene henger vi ikke med. Tunet øker til 3-0 i det 22 min. I det 24. min får vi tildelt straffe! Nicoline, som vant straffekonken på siste trening gjør seg klar. Full fart fra midten løper hun hurtig mot keeper, og setter skuddet sikkert forbi Tunet’s meget gode målvakt, utligning til 3-1. Her er det muligheter! Vi føler vi er litt mer med i kampen nå, og at vårt spillesystem fanger opp en del av motstanderen sine tversover pasninger. Celine kommer på avslutning, og pang i målet, 3-2! Vi har knepet inn Tunets ledelse til kun et mål før siste periode og har trua på å kunne kjempe med Tunet til siste minutt.

5. min inn i 3. periode, og vi utligner! Mari lurer inn ballen, og vi er optimistiske! Vi fortsetter å jobbe febrilsk, men så kommer det en tversover pasning som vi ikke klarer å demme opp for og Tunet’s spiller nr.2 setter direkte skuddet rett i mål. Vi tar en timeout, en siste peptalk, gjør et siste forsøk, men Tunet kontrer, og scorer sitt 5. mål når det er igjen 2 min.

Etter 60 minutters kamp er Tunet finalist og NM favoritt også i år etter å ha vunnet 5-3!

Men våre jenter har gjennomført et glimrende NM puljespill! Alle har vist god innsats og stigene formkurve, som nådde toppen under NM! Vårt jentelag har mange fremtidige damespiller, og vi gleder oss til fortsettelsen for alle våre jentespillere!

Tunet-NOR 92 5- 3 (2-0, 1-2, 2-1)