2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Klare for eliteserien!

17.03.2015

NOR 92's damelag har hatt noen spennende og interessante år, og etter kun 2 år som et samlet lag, har de gått fra 3. divisjon og er nå klare for eliteserien!

Klare for ELITESERIEN! NOR damene jubler etter en overlegen 15-5 seier over Kløfta i deres siste seriekamp!

Innebandysesongen er nær slutten, og de fleste serietabellene var allerede avgjort.. slik var der derimot IKKE for NOR 92s damelag. Det gjensto en kamp denne sesongen, og for å kunne nå det store målet, måtte de få med seg 3 poeng fra denne kampen. Etter nesten 5 ukers seriekamppause, med noen meget gode treningsøkter og en imponerende treningskamp, satt de endelig i garderoben før kampen som var den viktigste! Spenningen og nervøsiteten i garderoben var til å ta og føle på, men før kampstart var den viktigste jobben å legge fra seg dette før kampstart. To ganger før hadde NOR møtt Kløfta, først en svært jevn kamp og andre kampen var ikke like ufordrende, men at det skulle gå så greit som det gjorde i tredje møtet, var det vel ingen som hadde forventet.

Endelig var kampen i gang, og NOR hadde føringen allerede fra start. Det gikk ikke mer enn 3 minutter før Silje Jørgensen putter sin første for dagen, alle skuldrene våre senket seg og vi var veldig på hugget! Både forsvaret og keeper hadde en meget for periode, og det ble ingen baklengs! Første periode gikk veldig bra for NOR, og etter 20 minuttet spilt, sto det 4-0 på tavla.

Pratingen i garderoben gikk lett, det var ikke mye å rette på og ikke mye å endre. Taktikken for neste periode ble høyere press og litt høyere tempo.. Akkurat slik ble det! Det gikk ikke lange tiden før scoringsbølgen var i gang, og det som var ekstra moro, var at det var mange spillere som noterte seg på socoringslisten denne perioden! Vi glapp litt bakover et par ganger, men fortsatt vant vi denne perioden 9-2, og det sto hele 13-2 til oss.

Før tredje periode var det mye snakking om å prøve mer spill, og ikke være altfor opptatt av egne mål, da ledelsen var såpass klar. Det var svært mye fint spill å se, og samspill som var tatt rett ut av boka. Også denne perioden glapp vi litt bakover, men tross av av de tapte denne perioden 2-3, sto sluttresultatet nå 15-5 på tavla og jubelen sto sto i taket!

Det har blitt spilt mange gode kamper denne sesongen, og vi endte på en andreplass i serien. Østensjø/Dverg som kapret førsteplassen, har fortalt at de velger å takke nei til et opprykk for eliteserien, og derfor står vi klare for å komme opp! Vi er nå kvalifisert, og treningsopplegg og oppkjøringen for neste sesong er allerede klar!

Det er kun 3 år siden vi startet som et lag, og har spilt et år i 3. divisjon, et år i 3. OG 2. divisjon, dette året i 1. divisjon og mest sannsynlig neste år i Eliteserien.. Vi er utrolig stolte av hva damelaget har presentert de siste årene, 3 opprykk på 3 år, og det er hele 10 år siden sist NOR hadde med et damelag i Eliteserien!! FOR et lag og FOR en sesong som er spilt!