27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Følelsesladet kamp

13.11.2015

Kampen mot Gjelleråsen torsdag kveld ble en følelsladet kamp. Lagene marsjerte før kampen sammen inn på banen uten musikk og Tobias Wendelstig ble minnet med ett minutts stillhet før dommerne blåste i gang kampen.

Scoringsjubel! NOR 92 scoret kun to mål mot Gjelleråsen og det  holdt ikke til poeng denne gangen heller. (foto: Lisa Selin, Drammens Tidende)

Kampen fikk en meget spesiell innramming etter Tobias Wendelstigs så tragiske bortgang sist søndag. Normalt er det lys, røyk og musikk under NOR 92's innmarsjer i Solberghallen. Denne gangen fikk vi se spillere fra NOR 92 og Gjellersåsen som sammen side om side i stillhet gikk inn på banen sammen for deretter sammen med publikum markere Wendelstigs bortgang med ett minutts stillhet. Aldri har det vært så stille i en hall med 175 mennesker tilstede.

Begge lagene spilte kampen med sorte sørgebind for å markere sorgen vi alle føler.

Selve kampen ble også preget av at dette var en spesiell kamp. Begge lagene var selvfølgelig preget av omstendighetene og sjelden har vi sett en så fair spilt og ren innebandykamp som i går kveld. Faktisk så fair spilt at ingen spillere var på besøk på utvisningsboksen. Det var en jevn kamp, men Gjelleråsen fikk etter hvert det lille overtaket mot slutten de behøvde for å avgjøre til sin fordel. NOR 92 stilte uten hele 9 spillere som av forskjellige grunner er indisponible for trener teamet Jensen/Sjøqvist. Det blir ikke enkelt å ta poeng når man er i en slik situasjon.

NOR 92 fremdeles uten seier (dt.no)

Når det er sagt så gjorde de spillerne som stilte til kamp en helhjertet innsats og med litt flyt kunne dette vært kampen hvor ting snudde for NOR 92. Det hadde det kanskje også gjort om noen av de skadde/syke spillerne hadde vært tilgjengelige, for det som ble utslagsgivende mot slutten var Gjelleråsens bredde i troppen. Problemer for Tigers er at de har for mange spillere med offensive kvaliteter ute av spill.

Kampen var målfattig og det gjensspeilet seg også i skuddstatistikken. Lagene gikk til pause på 1-1 etter at Kristian Becher med et signatur mål banket den knallhardt opp i nettaket fra 15 meter.

I midtperioden bølget spillet frem og tilbake med sjanser til begge lag. Det eneste målet som ble scoret i perioden var fra GIF som dermed hadde en 2-1 ledelse med seg inn i garderroben foran siste periode.

I siste periode jobbet NOR 92 hardt for en utligning og det fikk de også da Chris Jaklands skudd først ble reddet av en god Falkeid i GIF målet, men junioren Jørgen Ripel var våkent frempå og trykket inn 2-2 med 11.26 igjen av kampen. Etter dette var det GIF som hadde ballen mest, NOR 92 gutta forsvarte seg godt og hadde noen gode sjanser på overganger, men det var GIF som fikk det viktige 3-2 målet. Etter dette forsøkte NOR 92 igjen å få inn en utligning, tok time out, tok ut keeper, men i stedet var det GIF som satte inn seiersmålet 4-2 i et åpent NOR mål med 51 sekunder igjen. Snipp snapp snute og 0 poeng til hjemmelaget også i denne kampen.

Nok et tungt tap, men gutta skal ha for at de ga alt hele veien.

Følelsesladet i Solberghallen (assisten.no)

Nå venter Harstad i det som kommer til å bli en meget vanskelig og viktig bortekamp. Espen Jensen får en vrien jobb med å plukke ut laget til denne kampen, men vi tror han nå kommer til å satse på de som er tilgjengelig på treningsfeltet og hvor det er mulig å drille inn samspill og relasjoner spillerne i mellom. Kampen mot GIF var lovende i så måte.