2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ingen poeng å hente i Harstad

23.11.2015

NOR 92 hadde et godt håp om å få med seg poeng fra Harstad, men tapte nok en gang en jevn kamp.

Kjempet hardt! Kaptein Chris Jaksland og de andre NOR-gutta kjempet hardt for seier mot Harstad, men det holdt ikke til sesongens første poeng.

La det være sagt med en gang, ambisjonene om en topp 5 plassering er for lengst byttet ut med en ambisjon om først og fremst sikre en ny kontrakt i Eliteserien.

Kampen mot Harstad var i så måte en "6 poengskamp" i forhold til å passere laget fra nord på tabellen.

Dessverre var forutsetningene før kampen at trener Espen Jensen nok en gang må se at "halve" spillertroppen av diverse årsaker ikke er disponible og klare til kamp. Det er synd når lag vi må slå for å klatre på tabellen står på motsatt banehalvdel.

Kampen startet som vi håpet, Simen Bendiksen sendte oss i ledelsen med 1-0 etter assist fra Timmy Sedin. Dessverre gikk det ikke mer enn snaue minuttet før Harstad utlignet til 1-1. Før perioden var slutt hadde også Harstad snudd kampen og ledet med 3-1 etter 1. periode.

NOR 92 tapte skjebnekampen (dt.no)

I midtperioden startet NOR 92 med et undertallsspill som de avklarte uten ytterligere baklengsmål. Deretter fikk vi også periodens første scoring da Alexander Jaksland etter assist fra broder Chris reduserte til 2-3. Så gikk det 10 minutter hvor NOR 92 jaget utligning, men i stedet var det Harstad som økte sin ledelse til 4-2. NOR-gutta hadde ikke tenkt å gi seg og fikk lønn for strevet 26 sekunder før perioden var slutt da Eivind Bjørnseth reduserte til 3-4 etter pasning fra Alexander Jaksland.

Kunne slippe jubelen løs (Harstad Tidende)

I pausen la NOR 92 planen for hvordan kampen skulle vinnes, men før det var gått to minutter av siste perioden var Harstad igjen tilbake i en to måls ledelse. Deretter nye ti minutter hvor NOR 92 jaget scoringer og kontakt fikk de etter 51.31 da Timmy Sedin noterte seg for sin andre scoring denne sesongen, assist Eivind Bjørnseth og dermed 4-5 og nytt håp. Dessverre gikk det heller ikke lenge denne gangen før Harstad svarte og kun 41 sekunder senere står det 6-4 på tavla. I stedet for at NOR 92 fikk uttelling mot slutten av kampen var det Harstad som økte til 7-4 etter 53.19. NOR 92 klarte ikke å svare på tiltale og først med 38 sekunder igjen før sluttsignalet lød så reduserte NOR 92 til 5-7. Eivind Bjørnseth satte sin andre scoring for dagen, nok en gang assistert av Alexander Jaksland, men selvfølgelig alt for sent i forhold til at det skulle være noen sjanse på å få med ett poeng.

Dermed står NOR 92 fortsatt uten poeng denne sesongen, noe som selvfølgelig er meget skuffende.

Kampfakta Harstad - NOR 92

Det er to alternativer i dagens krevende situasjon, grave seg ned og ikke innse alvoret i situasjonen, eller å stå opp å kjempe mer enn noen gang tidligere denne sesongen.

Vi velger å tro at spillere, trenere og ledere, ja hele klubben, helt klart velger det siste alternativet!

Det blir noen tøffe kamper frem mot jul når Tunet, Greåker og Slevik venter i de neste kampene. I disse kampene blir det selvfølgelig meget utfordrende å få med seg poeng, men de skal spilles og de må unsett brukes for alt de er verdt til å forberede hva som venter etter nyttår i kampen om å sikre plassen i Eliteserien!