27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Positive tegn til tross for timålstap

30.11.2015

Tunet vant fortjent, men av flere grunner føltes et tap på ti mål i overkant mye etter hva som ble vist ute på banen.

Nytt tap. Til tross for et nytt tap var det mange positive ting å ta med videre når det skal kjempes om fornyet kontrakt (foto: Lisa Selin, Drammens Tidende)

La det var helt klart, INGEN i NOR 92 er fornøyde når vi taper med 10 mål, selv om motstanderen er pr. dags dato Norges beste lag.

Men i den situasjonen NOR 92 har vært i, delvis er i, så var det faktisk en del positivt å plukke med seg videre fra denne kampen.

Så til kampen. Etter ca. 3 minutter fikk Kristian Becher alle sjansers mor, men dessverre blåste ballen over det åpne målet. I stedet var det Tunet som fikk den starten de ønsket seg med et tidlig mål. Et skudd som forandret retning og fintet ut en god Brunvoll i NOR målet ga bortelaget ledelsen. På tross av dette "pissemålet" forsvarte NOR 92 seg bra og blokkerte de skuddene som kom. Dessverre fikk hjemmelaget den første av mange utvisninger etter 9 minutter og i overtall brukte ikke Tunet mer enn 20 sekunder på å sette 2-0. Da vi selv serverte 3-0 til Tunet med en målgivende feilpasning under minuttet senere kan vi trygt si at NOR 92 ikke hadde fått den starten på kampen som vi ønsket oss. Men gutta viste en ting i denne kampen som vi tror kan bli utslagsgivende for at vi kommer til å klare plassen! Det ble kjempet med hjertet utenpå drakta i samfulle 60 minutter, uansett hva resultatet på tavla vise! Etter 11.50 skapte Simen Benkdiksen også nytt håp for hjemmelaget da han snappet opp en ball mellom to Tunet forsvarere og parkerte disse på veien frem mot Tunet keeperen som var sjanseløs på det velplasserte skuddet. 1-3! Rett etter kommer junioren Jørgen Ripel alene mot Tunet's målvakt, men en Tunet spiller som kommer bakfra låser kølla til unge Ripel og skuddet går over. Straffe!? Dessverre fikk Tunet et mål helt mot slutten av perioden på nettopp en straffe som ga det de det pustrommet de ønsket seg foran den første pausen.

Opptur tross timålstap (Drammens Tidende)

I midtperioden satset hjemmelaget på en knallstart og redusering, men i stedet var det Tunet som får 5-1 etter at vi igjen står for assisten etter at vi var på vei fremover på en kontring. Når så NOR 92 får en ny utvisning for slag og Tunet benytter overtallet til å øke til 6-1, var selvfølgelig kampen kjørt om den ikke var det tidligere. Så er det Simen Bendiksen som er raskest og sterkest i en duell og blir belønnet med en ny 2 minutters utvisning for hjemmelaget. Alexander Jaksland var som alle andre som holder på blått og hvitt ikke enig og får slå følge med Simen til utvisningsboksen. Dermed spill 5 mot 3 for Tunet og det går jo som det måtte gå, 7-1. I det påfølgende undertallsspillet 4 mot 5 er ikke Kristian Becher snauere enn at han iskaldt alene med Tunet keeperen på en kontring setter 2-7 på glimrende vis. Før perioden er slutt scorer Tunet nok en gang og kan gå til pause med en betryggende 8-2 ledelse.

Kampen er selvfølgelig over for lenge siden, men NOR-gutta skal virkelig ha for at de kjempet og slet og sørget for at stjernene i Tunet ikke fikk noe gratis. At Tunet vinner siste perioden med 5-1 og kampen med 13-3 får vi bare glemme. Tunet får som et topplag litt stang inn, mens vi har litt stang ut. Sånn er det bare. Når det er sagt er selvfølgelig Tunet et mye bedre lag enn NOR 92, men vi viste i perioder at vi kunne kjempe de ut av stilen og det er noe vi skal ta med oss videre fremover i de to neste kampene som blir minst like tøffe som denne.

Har kan du lese hva Tunet skriver om kampen

Best for NOR 92 var keeper Kristian Brunvoll som viste at formen er på vei!

Nå gjelder det å holde mannskapet skade og sykdomsfritt så man kan trene godt sammen i ukene som kommer og bruke juleoppholdet fornuftig til å få storformen på plass til de viktige kampene som venter over nyttår. I de kommende kampene mot Slevik og Greåker før jul blir det viktig å vise samme innsats og tæl og få til gode prestasjoner uansett resultat.