2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Stang ut!

02.11.2015

NOR 92 klarte heller ikke borte mot Sandnes og snu marginene til sin fordel og måtte nok en gang reise hjem uten poeng.

Knepent tap. Det ble et nytt tap med minste mulige margin for Steffen Løvlund og NOR 92 mot Sandnes på lørdag (foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende).

Marginer er noe man må gjøre seg fortjent til sies det. Mot Sandnes gjorde ikke NOR 92 seg fortjent til å vippe kampen i sin favør til tross for fire treff i stanga og tidvis bra trykk mot Sandnes målet.

Nok en gang måtte NOR-trener Espen Jensen innse at han måtte klare seg uten noen av sine beste spillere. Også foran denne kampen kom det inn noen forfall vi skulle vært foruten. Tobias Hulterstrøm ble ikke spilleklar etter smellen han fikk mot Sarpsborg hvor han måtte forlate banen med store smerter i ryggen, mens landslagsspiller Simen Bendiksen måtte kaste inn håndkle kun timer før avreisen til Sandnes på grunn av en strekk. Anders Fanuelsen ble også skadet rett i forkant av kampen og måtte bli hjemme. I tillegg er Jørgen Becher ute for en lengre periode med sin kneskade. Tunge forfall vi skulle vært foruten.

- Vi har en tydelig og enkelt kampplan. Etter en god uke med trening, merker vi at gløden i spillergruppen er på full fart tilbake, fortalte NOR-trener Espen Jensen til nor92.com

Om skadesituasjonen ble tungen på vektskålen får man aldri vite. Men de gutta som fikk tillit gikk i hvert fall til kampen med en innstilling om at her skulle det kjempes! Og starten på kampen var også lovende for NOR 92. Vi tok ledelsen tidlig og vi gikk til første pause med ledelse 3-2 etter scoringer av Kristian Becher, Alexander Jaksland og Steffen Løvlund.

- Det tyngste tapet hittil (Drammens Tidende)

I midtperioden var det hjemmelaget som scoret først, allerede etter drøye minuttet, men dagens 3 målsscorer Kristian Becher puttet sitt andre og sendte NOR 92 tilbake i føringen drøye minuttet etter. Kampen bølget frem og tilbake og hjemmelaget utlignet og tok ledelsen før halvspilt kamp. 12.59 ut i perioden var Alexander Jaksland igjen frempå og utlignet til 5-5 for NOR 92. En mulighet i overtallsspill ga ingen uttelling og på ett litt uheldig tidspunkt for oss scoret Sandnes og tok ledelsen med 6-5 kun 31 sekunder før pause.

NOR 92 fikk den starten på siste perioden de håpet på da Kristian Becher utlignet til 6-6 drøye fire minutter ut i perioden. Dessverre var dette det siste målet NOR 92 scoret i denne kampen og da hjemmelaget 9 minutter før slutt tok ledelsen 7-6 skulle dette vise seg å bli det siste målet i kampen. I kampens siste 1,49 fikk NOR 92 muligheten i overtallsspill, men kampen ebbet ut med seier 7-6 til hjemmelaget.

Kampfakta Sandnes - NOR 92

NOR-trener Espen Jensen oppsummerte kampen slik: - Vi møter et aggressivt og friskt hjemmelag. Kampen bølger frem og tilbake gjennom samtlige 60 minutter. Synes vi får til mer av tingene vi trener på nå, enn tidligere i sesongen. Noen av målene våre er av det virkelig fine slaget. Blir vi enda mer kyniske og smarte i valgene våre foran begge mål, må det bli resultater av dette.

Sett i etterkant av kampen, så blir det direkte avgjørende at vi ikke klarer å utnytte 3 PP. Uten å score i noen av disse, taper vi dessverre denne gangen med minste mulige margin.

Gøy å se at flere av våre spillere stadig kommer nærmere formen.

Vi må jobbe hardt videre, og utnytte nå de snaue to ukene uten kamp, til gode treninger og bygge selvtillit.

Poengligaen NOR 92

For ordens skyld, det ble ikke en helg som vi håpet for hverken Jensen eller Hansen. Mjøndalen tapte også den viktige kampen mot Ålesund etter at bortelaget scoret seiersmået 3 minutter på overtid...