2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

To tap på én uke.

20.11.2015

Damelaget har hatt en hektisk uke, bestående av to kamper mot Eliteseriens ledende damelag.

To uker hadde gått hvor damelaget hadde kampfri og plutselig var det klart for en noe mer hektisk uke.

Alle lagene har nå allerede møtt hverandre én gang, og serien har startet på nytt. På fredag var det klar for damelagets andre møte med Tunet, som ligger på en foreløpig førsteplass denne sesongen. Forrige kamp ble ikke fult så vanskelig som antatt, og derfor var nervøsiteten noe større denne kampen.. Hadde NOR blitt bedre? Hadde Tunet en dårlig dag forrige gang mot oss?

Første periode var veldig jevn, og det var kun Tunet som klarte å bryte igjennom forsvaret denne perioden, og ledet 0-1 etter 20 minutter. Andre periode var noe mer innholdsrik, da mest for Tunet, ettersom de gikk seirende 1-4 ut av denne perioden. NOR's mål ble scoret av Celine Ripel, som kjørte alene fra eget mål, fintet seg igjennom en hel Tunet- rekke, og plasserte ballen perfekt i høyre hjørne.. Sånn skal et gjøres!

I tredje periode var det nok en gang Celine Ripel som sto for en redusering, og selvom NOR spiller en bra tredje periode og vinner den 1-0, holdt det ikke mål. Tunet vinner 2-5 og tar med seg 3 poeng hjem fra Solberghallen.

Allerede tirsdag var det klart for nok en kamp, denne gangen mot Sveiva.. Første møtet mot Sveiva kunne absolutt gått bedre, og det ble en total overkjøring og endte 2-18 til Sveiva.. Det kunne bare gå én vei, nemlig oppover og det absolutt denne kampen. Med flere fravall før kamp, stilte NOR med 12 spillere før oppgjøret mot Eliterseriens beste lag, noe som er litt tynt.. Men antall stopper ikke oss, og vi er gode nok uansett, men noe seier skulle vi se lenge etter..

Sveiva startet målshowet allerede etter 5 spilte minutter og gav seg ikke med det første.. De vant første periode 4-0, men NOR var absolutt ikke helt usynnelig denne perioden. Andre periode ble noe jevnere, da en av våre yngre spillere Eline Dagestad kjempet seg frem til å mål og satte NORs første (og siste) mål denne kampen.. Andre periode ender 1-1.

Tredje periode ble tung og det var ingen tvil om hovrdan denne kampen skulle ende.. Sveiva var på hele perioden, putter fem og vinner kampen til slutt 10-1.

Et bedre resultat enn forrige møte, men fortsatt mye å jobbe med før siste møte med Sveiva. NOR har en jobb som må gjøre om vi skal være med å kjempe om plassene øverst i tabellen.. Damelaget ligger på en foreløpig 5. plass, og MÅ vinne neste møte mot GIF, og ta poeng i flere kamper for å komme seg oppover.

Nå blir det en hel måned kampfri for damelaget, hvor det skal fokuseres og jobbes frem mot en forhåpentligvis høyere plassering i Eliteserien.