27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Damelaget fortsetter å ta poeng!

19.10.2015

NOR 92 har kommet et lite stykke inn i sesongen, og etter forrige helgs 3 poeng, var det ikke annet enn seier som var godt nok denne helgen heller!

NOR 92 overasket mange da de tok med seg 3 poeng hjem fra Lihallen forrige helg.. De kunne derfor ikke være noe dårligere denne helgen.

Bare noen timer før match, dukket det opp en liten kommentar hvor det ble tippet 4-6 etter kampen mot BMil. Som nyopprykket i Eliteserien kan man ikke ta seg nær av slikt, men heller gjøre det om til noe positivt. Det å bli sett på som underdogs kan både være positivt og negativt, men denne gangen ble et bare en stor inspirasjonskilde for hele damelaget.

Kampen startet best for Bmil, som gikk opp i 0-1 ledelse allerede etter drøye 30 sekunder spilt. En litt kjedelig start, og et mål som kom overraskende på alle. Det positive med å få et mål imot seg såpass tidlig i en kamp, er at man har god tid på å redde seg inn igjen, og det var målet i resten av perioden. Det gikk hele 14 minutter før NOR utligner, og går til pause 1-1 med Celine Ripel.

Poengligaen NOR 92

Det ble snakket om at andre periode skulle være hakket bedre enn første, og det var ingen tvil om at den ble det. Allerede etter 40 sekunder, gikk NOR opp i ledelse 2-1, et mål som etter våre øyne skulle gitt poeng til en av våre spillere, men som dommerne bestemte at var selvmål. Mål og mål, og ledelsen av endelig et faktum. NOR var på hugget, og det hadde ikke gått mer enn 30 sekunder etter forrige mål før Silje Jørgensen reduserer og NOR går opp i 3-1 ledelse. Begge lag hadde flere sjanser resten av perioden, men da ingen baller gikk forbi keeperen, ble resten av perioden målløs og NOR ledet 3-1 etter 40 min spilt.

I tredje periode var det ingen av lagene som utmerket seg noe spesielt, begge lag fikk hver sin 2-minutter allerede tidlig i perioden, og damelaget har en greie med å alltid være best når de er i undertall, og dette klarte de også soleklart denne kampen. Med drøye 3 minutter igjen av kampen, ryket BMil på enda en utvisning, og når muligheten byr seg, reduserer NOR igjen, nok en gang med Celine Ripel, og går seirede ut av enda en kamp, 4-1.

Kampfakta NOR 92 - BMil

Lagets kaptein, Mia, har følgende å si om helgens kamp;
- Vi spiller en god kamp mot BMIL. Vi tør å spille vårt spill I angrep, vi tør å ta skudd og jeg synes vi gjør mye bra angrepsmessig. BMIL henger ikke med og det er aldri noen tvil hvilket lag som går seirende av banen. Vi slurver litt I oppspillfasen og gjør det unødvendig vanskelig for oss selv et par ganger. Det må vi luke bort når vi møter tøffere motstand.  Alt I alt tenker jeg vi skal være strålende fornøyd med tre nye poeng.

Damelaget ligger nå på en foreløpig 4. plass etter 4 spilte kamper, med 6 poeng. Neste kamp blir mot et noe jevnere lag, ta de møter Sagene på bortebane. Sagene ligger 3 poeng bak NOR, men det blir garantert en veldig spennende kamp neste lørdag, i Bjølsenhallen.