2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

En historisk 3-poenger for damelaget!

13.10.2015

Jubelen og gleden sto i taket blant NOR- damene når sluttsignalet ringte i Lihallen etter lørdagens kamp.

Ingen tvil om at det var et fornøyd lag som feiret første scoringen i lørdagens kamp og ledet etter knapt ett minutt. Hele fem forskjellige spillere noterte seg på scoringslisten denne kampen.

Det var et godt rusta lag som tok veien inn til Lihallen lørdags formiddag. Det var vel ikke å legge skjul på at dette ble sett på som en av de viktigste kampene denne sesongen, en kamp som måtte resultere i poeng til NOR. Etter drøye to uker kampfri, har det vært mye tid til forberedelse for akkurat denne kampen. Det kom en kommentar fra en av spillerne om at dette var den første kampen denne sesongen hvor de følte de hadde press på seg. Etter å ha møtt Eliteseriens to antatt beste lag, skulle det være greit med noe forhåpentligvis lettere motstand.

Allerede etter knapt et minutt spilte, gikk NOR opp i ledelsen med Eline Dagestad, som scorte sitt første mål denne sesongen. Humøret var på topp både blant trenere og spillere, da det sto 0-1 på tavla. Gleden skulle ikke vare aå altfor lenge, da GIF svarte med mål etter drøye 6 minutter, og ikke mer enn 3 minutter senere var det GIF som ledet kampen 2-1. Lenge så det ut til at GIF skulle vinne første periode, men plutselig dukker Tonje Løvold opp, utligner, og det står 2-2 etter første periode.

Det går ikke mange minuttene ut i andre omgang, før NOR ryker på en 2- minutter, men denne blir det ikke mye av, da GIF reduserer allerede noen få sekunder senere. Målet skulle være å heller ikke tape denne perioden, og midt ut i andre periode, kommer Celine Ripel i full fart og sender ballen i mål, 3-3, og denne periode skulle visst ikke være mindre spennende enn forrige.Akkurat som de forrige målene, svarer GIF og går i ledelse igjen. VI hadde ET mål som skulle holdes, og dette sørget igjen Tonje for, og også Silje Jørgensen fikk med seg et poeng fra denne kampen, da hun sender NOR i ledelse 4-5 før pause.

Poengligaen NOR 92

Tredje starter best for GIF, da de har en innsats som ikke var sett noe til tidligere i kampen, og dette resulterer i nok en utligning og 5-5. Plutselig, ut av ingenting, tar back Sari Thiele med seg ballen oppover.. hun løper og løper, og stopper ikke før hun har fått ballen i mål og sendt NOR opp i nok en ledelse! Spenningen er til å ta å føle på, men overskende nok utligner GIF enda en gang. En mer spennende kamp enn dette skal du lete lenger etter! Drøye tre minutter før slutt, sender Celine NOR opp i en etterlegtet ledelse nok en gang, og nå er det kun én jobb som gjelder, og det blir å holde ball. Ikke overaksende, så klarer damene dette med glans, og først første gang i historien, tar NOR 92's damelag poeng i Eliteserien.

Jublet for årets første triumf (dt.no)

- Lørdagens kamp var en skikkelig neglebiter. Følte vi startet bra og hadde mye bra spill. Jeg ønsket vi skulle føre kampen og det gjorde vi i perioder, men samtidig blev vi hardt tilbakepresset. Spillet bølget fram og tilbake og begge lag var i føringen. Men denne gang var det vi som trakk det lengste strået. En morsom kamp som var spennende hele veien. Sier trener Jimmy.

- Det var en fantastisk følelse å vinne første kampen i eliteserien med laget som lagt ned så mange timer sammen.