27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Helsvart...

10.10.2015

Sveiva regelrett knuste NOR 92 med hele 15-3 i fredagens oppgjør i Rommenhallen og NOR 92 har fått en helsvart serieåpning på sesongen 15/16...

Fortvilende! NOR 92 har problemer om dagen og er foreløpig langt fra de målsetninger gutta har satt til seg selv.

Foran sesongen var det knyttet seg stor spenning i innebandy-Norge om NOR 92 kunne gjøre sin beste sesong noensinne. Med et klart forsterket mannskap var håpet at vi skulle ta inn noen steg på de beste. Mange "eksperter" tippet laget fra Nedre Eiker på øverste del av tabellen. Har de tatt feil?

Så langt har laget vært så langt unna dette nivået som det er mulig å komme. Men det skal nevnes at Jørgen Becher fikk en trøblete sesong oppkjøring med en kneoperasjon som satte han ut helt frem til seriestarten, Mathias Knutsen har vært ute et par uker og har fått påvist brudd i foten og må opereres, Simen Bendiksen har vært ute med skade i de to siste kampene og nykommer Timmy Sedin har heller ikke spilt de siste kampene grunnet skade. Men dette forklarer ikke alene den skuffende serieåpningen.

I fredagens kamp mot Sveiva virket det som gutta fortsatt satt fast i helgeutfartskøen i Oslo da kampen hadde startet. Det sto 2-0 på tavla til Sveiva før kampen var 2 minutter gammel.

Braktap for NOR 92 (dt.no)

- Vi var ikke med i det hele tatt fra start. Vi fikk ikke tak i ballen og i forsvarsspillet ble vi altfor store, konstaterer assisterende NOR-trener Mikael Sjöqvist.

Sveiva var det klart beste laget i den første perioden. Ikke minst de første 12 minuttene da de røde scoret hele fem ganger.

- Etter det la vi om vårt forsvarsspill og det gjorde at vi i hvert fall fikk slukket det verste av brannen, fortsetter Sjöqvist.

Praten i garderoben etter den første perioden handlet om å nullstille og gå ut å vinne andre perioden. Dessverre tok denne praten altfor lang tid og NOR fikk servert en to minutters utvisning for at de kom for sent ut til 2. perioden. I påfølgende power play gjorde Sveiva 6-0, etter kun 13 sekunder av perioden.

- Vi ledere får ta på oss den utvisningen. Det føltes ut som at vi var klare for å ta opp kampen i andre perioden, men ved 6-0 føltes det litt som god natt. Generelt var dette en kamp der alt gikk feil, så den utvisningen var ganske typisk for hvordan denne kampen ble for NOR 92. Når vi slo et feilpass kom Sveiva alene med keeper, når vi misset i en duell så spratt ballen alltid til en fri Sveiva-spiller. Men nå der er sagt så er marginer noe du fortjener og i den her kampen fortjente vi det vi fikk, sier Mikael Sjöqvist.

Andre perioden var ellers ganske lik den første perioden. Sveiva gjorde litt som de ville og forskjellen mellom lagene var gigantisk stor.

Sveiva knuste NOR 92 (assisten.no)

I den siste perioden hevet NOR 92 seg noe, men samtidig sluttet Sveiva å spille. Det var litt som om begge lagene bare ventet på at kampen skulle være over. Når det hele var slutt hadde Sveiva vunnet med 15-3...

- Jeg vet faktisk ikke om det går analysere den her kampen. Jeg tror bare vi må glemme den så fort vi kan og jobbe enn hardere fremover slik ikke dette skjer igjen, avslutter Mikael Sjöqvist.

Tabellen Eliteserien

Det store spørsmålet trenerteamet og gutta nå må stille seg er hvorfor sesongstarten har blitt som den har blitt. Da kan hende det må tas noen grep og de må tas raskt. Kampene kommer raskt i oktober og november... NOR 92 har i gjennomsnitt sluppet inn 11,5 mål i sine fire første kamper, det forteller noe om hvor "skoen trykker", spørsmålet er bare hva som er medisinen? Det som er helt sikkert er at det må forbedringer til på alle områder.