27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ikke helt som håpet..

27.10.2015

Sagene ble for tøff motstand, og NOR 92 var ikke helt med under kampen på lørdag..

Det var flere ting som ikke helt stemte under kampen på lørdag, og damelaget har flere ting som må jobbes med før neste kamp allerede til helgen.

Det var et noe nervøst NOR- lag som entret banen på lørdag. Det har vært mye nerver og personlig press i forkant av denne kampen, og ikke noe annet enn seier skulle være godt nok. Vi har kommet såpass godt inn i Eliteserien at det er poengene som betyr noe, ikke bare innsats, og for å ligge på en mer trygg plass etter denne kampen, måtte vi få med oss poeng.

Ingen tvil om det var noe høye skuldre på begge lag, og spillingen gikk mye frem og tilbake de første minuttene.. Etter mye om og men, var det Sagene som trakk det lengste strået og gikk opp i ledelse etter drøye 8 minutter spilt. Dommeren rakk så vidt å blåse i gang kampen igjen, før Sagene igjen kom til et angrep og 20 sekunder senere sto det 2-0. Sagene gikk på en utvisning for liggende spill, og vi ble tildelt straffe.. Det gikk ikke helt som håpet, men heldigvis bare minutter etterpå reduserer Mari Hegnes Hansen, og stillinga sto 2-1.

Kampfakta Sagene - NOR 92

Det var visst ikke bare Sagene som skulle få utvisning denne perioden, vi begynte å surre med byttene, og ble straffet med 2 minutter for feil bytte, ikke bare én gang, men TO ganger denne perioden. I all frustrasjon, kommer Sagene til nok en angrep og vi går til pause med 3-1.

Andre periode er det ikke mye å si om, en utvisning for begge lag, og sagene reduserer enda en gang til 4-1. En relativt rolig periode, hvor det ikke skjedde stort. Tredje periode startet uten tvil best for oss, hvor vi kun etter 4 minutter hadde scort 2 mål og var nær å utligne. Sagene tok en TimeOut, og dette hjalp tydligvis, det ble en kortvarig glede for oss, da Sagene reduserte hele 3 ganger de neste 4 minuttene, og kampen endte 7-3.