27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Skuffende resultat i Fredrikstad

02.10.2015

NOR 92 har tatt som mål av seg å kjempe om en plass på øvre halvdel av tabellen denne sesongen, da er ikke tap mot Fredrikstad godt nok!

Tre nettkjenninger. Jørgen Becher nettet tre ganger for Tigers, men det holdt allikevel ikke til poeng mot Fredrikstad.

Det var ingen grunn til å bruke tid til bortforklaringer etter kampen, tap mot Fredrikstad i torsdagens bortekamp var skuffende for alle i NOR 92. Ikke et vondt ord om Fredrikstad, de vant sikkert fortjent, men skal man nå en målsetning om en plass på øvre halvdel av tabellen skal et nyopprykket lag slås selv på bortebane.

NOR 92 fikk en treg start på kampen, havnet under med 0-2, men tok seg bra inn i løpet av det første perioden og kunne gå til første pause med en 3-2 ledelse etter scoringer av Jørgen Becher x 2 og Steffen Løvlund.

Sjokktap for NOR 92 (dt.no)

I midtperioden brukte ikke Fredrikstad mer enn drøye minuttet på å komme ajour. Men Eivind Bjørnseth sendte bortelaget i føringen igjen kort tid etter Fredrikstads utligning og det hele så ganske lyst ut. Men dessverre for Tigers var dette Fredrikstad sin periode. De røde og hvite fra Østfold scoret ytterligere to ganger og kunne gå til siste pause med en 6-4 ledelse.

- Vi viste det ville bli en tøff kamp mot Fredrikstad. Selv om vi vant over de i oppkjøringen, var vi helt sikre på at de hadde forberedt seg godt. Det hadde de! De spilte smart, og tok oss i perioder ut på en veldig bra måte, sier Espen Jensen til nor92.com.

Sjolte helt for Fredrikstad (assisten.no)

I siste perioden gikk NOR 92 hardt ut for å hente inn Fredrikstads 2 måls ledelse. Fredrikstad holdt unna i nesten 9 minutter før de måtte kapitulere, ikke bare en gang, men to ganger etter at Jørgen Becher scoret sitt tredje mål for kvelden, før Steffen Løvlund drøye minuttet etter utlignet til 6-6 og NOR 92 hadde seieren i sikte med snaue 10 minutter igjen på klokka. Men det ville seg ikke denne kvelden, Fredrikstad tok tilbake ledelsen etter drøye 52 minutter og på tross av press mot Fredrikstad målet mot slutten lyktes det ikke NOR 92 å få med seg poeng fra Fredrikstad denne kvelden. Skuffende er det selvfølgelig å tape denne kampen, men det er bare å brette opp og jobbe videre. Denne kampen er nå historie og vi må se fremover og lære av feilene som ble gjort og hva vi kan gjøre bedre når Sveiva venter i neste serierunde.

Poengligaen NOR 92

Espen Jensen oppsummerer kampen på følgende måte:

- Det høres kanskje dumt ut, men jeg synes vi fortsatt spiller god og underholdene innebandy. Vi får til mange av de tingene vi trener på hver eneste uke, og dette er noe vi må holde fokus på videre de neste ukene. Det vi helt klart må ha fokus på er defensiv orientering, her er vi altfor naive! Vi slipper inn veldig mange lette mål, dette må bedres! Kort oppsummert vil jeg si følgende: Veldig fornøyd med banespillet vårt, og bevegelsene. Men vi må opp mange hakk foran begge målene, og som alle vet – det er her alle kamper som omhandler to lag blir avgjort. Vi er fortsatt positive, vi har noe bra på gang. Poengene kommer til å komme, vi har tross alt bare spilt 3 av 22 kamper!