Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Greåker mest rutinerte

25.09.2015

NOR 92 holdt koken til det gjenstod 10 minutter av kampen, da viste Greåker seg som det mest rutinerte laget.


Tett i to, deretter var Greåker best. Tekning foran 2. perioden i kveldens kamp i Solberghallen.

NOR 92 har den tøffeste serieåpningen av samtlige lag. Først Slevik borte, så Greåker hjemme. 

Oppgaven i kveldens kamp var å gi Greåker kamp i hver duell og telle opp til slutt.

Første perioden ble en jevn affære med to tidlige scoringer. Først ut var Kristian Becher som banket ballen opp i nettaket etter kun 1.17, assistert av broder´n Jørgen. Så gikk det akkurat 1.09 før Greåker scoret kanskje en av sine letteste mål på veldig lenge. Om Sondre Haglund forsøkte seg med en pasning inn foran mål, eller om det var et mislykket skudd, det vet bare han selv. Uansett så ruslet ballen hele veien mellom en haug med bein og bak en forfjamset Anders Fanuelsen som aldri så "skuddet". På tross av flere gode muligheter til begge lag ble det faktisk ikke flere mål i denne perioden.

- Vi spiller klokt og enkelt. Kommer oss fint inn i sonen til Greåker, jeg ønsker at vi blir enda mer tålmodige i angrepssonen. Angrepene våre blir ofte avsluttet litt for tidlig. Vi ligger ganske bra i banen og synes vi spiller en god 1. periode, oppsummerer NOR-trener Espen Jensen de første tjue minuttene.

NOR 92 tapte hjemmeåpningen (dt.no)

I midtperioden var det også NOR 92 som scoret først. Først fikk vi sjansen i overtallspill uten å få uttelling, før Timmy Sedin satte fart opp langs kanten før han lurte Greåker keeperen og dermed 2-1 til hjemmelaget drøye fem minutter ut i perioden. Dessverre fikk ikke NOR 92 beholde ledelsen i mer enn 27 sekunder da Greåker utlignet. Etter dette hadde NOR 92 et par gode muligheter til å ta tilbake ledelsen, men i stedet var det Greåker som scoret to ganger på 33 sekunder, etter 30.23 og 30.56 og dermed 2-4 som sto seg perioden ut.

- Fortsetter mye av det vi var gode på i første periode, er litt for unøyaktige i avslutningene. Noe som gjør at vi ikke får satt det nødvendige trykket på et så godt lag som Greåker. Etter hvert i perioden blir vi spilt lave. Vi er heldige som ikke slipper inn flere mål i den delen. Veldig positivt at vi klarer å løfte oss ut av den delen for å være på høyden igjen på slutten av perioden, sier Espen til nor92.com om 2. periode.

Greåker snudde og vant (Assisten.no)

Greåker tok med seg alle poengene hjem (Veien Mot Guld)

I tredje periode var det viktig for NOR 92 å få det første målet. Men det skal sies at i siste perioden var det Greåker som var mest rutinert. De forsøkte å holde ballen i laget og lot NOR 92 sjelden få komme på overganger. Etter et par brukbare sjanser som ble misbrukt av hjemmelaget, var det med drøye ti minutter igjen Greåker som til slutt satt 5-2 scoringen. Når 6-2 kom kun 8 sekunder senere var kampen i realiteten avgjort. Greåker øker også til 2-7, før Eivind Bjørnseth scoret sitt første seriemål for NOR 92 etter at han fikk prikkskyte fra slottet på pasning fra Jørgen Becher. Snaue tre minutter før slutt satte Greåkers bestemann Lars Erik Torp den siste spikeren i NOR-kista og 8-3. Kampen ble avsluttet med fire utvisninger uten at det ble noen flere mål i protokollen.

- Synes vi begynner å bli litt trege i løpningene våre. Kanskje har vi coachet for dårlig/feigt i starten av kampen. Når Greåker får sine 2 første mål, må vi frem i banen og det blir mindre struktur på spillet vårt, sier Espen om sisteperioden, og oppsummerer kampen slik:

- Synes vi gjør en ganske god kamp mot et godt lag. Vi er fullt på høyde med Greåker i store deler av matchen. De straffer oss knallhard på våre feil, og det er veldig typisk gode lag. Vi må jobbe mer med avslutninger, samt øke vårt «bunnivå». Totalt sett en tøff match, og vi er selvfølgelig ikke fornøyd med å tape. Nå må vi ta med det positive fra kampen, noe det var en del av, og jobbe mot Fredrikstad-matchen i neste runde.

Vi fulgte kampen LIVE her

Oppsummert så var Greåker det beste laget, de var mest rutinert når kampen skulle avgjøres, men NOR 92 skal ta med seg at de tok veldig mange skritt i riktig retning etter kampen mot Slevik. En innsats på det jevne. Det ble kanskje litt for mange mål i mot i siste perioden, litt fordi NOR 92 helhjertet forsøkte å hente opp Greåker i stedet for å legge seg bakpå. Men alt i alt er dette noe å bygge videre på. Anders Fanuelsen var meget god i kassa, Jørgen Becher er på gang, men må få litt mer tid på seg til å finne storformen, Alexander Jaksland har vært syk noen dager, men viste gryende form. Simen Bendiksen er tilbake mot Fredrikstad og det vil gi flere avslutniger på mål fra back plass.

Kampfakta NOR 92 - Greåker

Poengligaen NOR 92



  •