27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Noen tøffe kamper for damelaget

07.09.2015

Damelaget har hatt en kamp, og deltatt i en cup den siste uken, og tross av flere tap, er det et sterkere lag som snart står klare for seriestart.

I slutten av uka startet damelaget med kamp mot Grei i Ekneshallen. Det ble en tøff kamp, samtidig som den ble veldig lærerik.
"Isolert sett gjør vi mye bra og samtidig får vi mange svar hva vi må jobbe videre med"- Sier Jimmy
Etter første periode står det 0-1 og målet slippes inn etter 14.27 minutter. Tredje periode spiller vi 1-3. Målet gjøres av Celine. Men sluttresultatet viser større tall da andre periode sluttet hele 0-7.
"Grei er klart bedre,  men når vi møtes i serien igjen skal vi prøve å spille som vi gjør i første periode og sette sjansene våre, da blir det en litt annen kampbilde og sluttresultat." - Sier Jimmy.

På fredagen kjørte damene til Gøteborg for minst 3 nye kamper i Bjørnslaget Cup. På fredagen ventet Sagene i første kamp, og vi møtte et lag som hadde bestemt seg for en revajse, og det fikk dem. Vi kjemper godt men det holder ikke denne gang og det blir tap. Lørdagen venter to tøffe kamper mot Lindome og Fagerhult. Vi har en utrolig innsats og innstilling, men vi greier ikke å få ballen i mål og taper også disse to kampene. Men vi får skryt for innsats og innstilling, selvom vi taper klart. Keeperen vår for også veldig bra tilbakemeldinger av motstanderne, og vi rister av oss tapet. En sosial og hyggelig helg, med stort fokus på teambuilding er over og vi kommer sterkere tilbake til seriestart.