2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Overrasket alle i første seriekamp!

22.09.2015

Damelaget hadde denne helgen sin første seriekamp i Eliteserien. Tross av all tipping om resultater, var det INGEN som hadde tippet dette.

Du tenker kanskje, etter å ha lest overskriften, at helgens kamp mot Tunet endte med seier til NOR-damene. På en måte kan man vel si at den gjorde det, selvom tavla viste noe annet. Etter all treningen som er lagt ned før seriestart, og alle nervene som presset på før kamp, viste damelaget hva de virkelig er gode for. De trosset alle odds, og gikk "seirende" ut av kampen, med et resultat ingen hadde trodd, 6-3 til tunet.

Det har vært et stor fokus på tipping denne sesongen, både privat her i NOR, og rundt omkring i innebandynorge. Både trenere og spillere har tippet eliteserien for kvinner og menn, og damelaget har måttet se sitt navn som nr.6 eller 7. nesten hver gang.. Kanskje er det en realistisk tipping, kanskje ender det sånn, men de skal nok la det være spennende litt til.

Søndagens kamp startet med innmarsj, hvor Høyenhallen var mørk, og musikken var litt så som så. Innmarsjen til tunet var betydelig mye større en NOR sin, men det påvirket ikke på noen måte. Dommeren blåste i fløyta, og kampen var igang. Sommerfuglene i magen var like stor for både spillere, trenere og for gjengen som hadde møtt opp for å støtte oss. Spenningen var å ta og føle på, spesielt for oss som var tilskuere denne kampen.

Det ble en start som kanskje var forventet for mange, hvor Tunet viste hva de var gode for, og scoret første mål etter drøyt spilte 30 sek. Tunet fortsatte med scoringene, og NOR lå under 4-0, da det hadde gått 15 minutter av første omgang. Plutselig kom målet som overrasket alle like mye, det var scoring av Celine, stillingen var nå 4-1, og vi gikk ut av første omgang med et mål. Damelagets første mål i eliteserien, alle var i ekstase, og nervøsiteten vi hadde i starten av kampen, var borte.

Det var ikke mye takktikk- snakk i garderoben, da trenerne var mest opptatt av at denne kampen skulle NYTES! Det skulle være moro å spille innebandy, og det skulle spilles fordi man hadde lyst og ikke tenke på alle som så på. NOR var underdogs, det var ikke noe press for oss, så det her skulle være moro.

Andre periode var igang, og motivasjonen var oppe for fullt. Tunet startet med et mål etter spilte 5 minutter, men ikke lenge etterpå svarte damene med mål, nå 5-2. Målet ble registrert som selvmål av Tunet, selvom det egentlig var damelagets egne Tonje, som sto for denne reduseringen. Ballen gikk mye frem og tilbake, men en liten stund var det faktisk NOR som styrte kampen, og Tunet gikk på en 2. minutter. Det ble ikke noe særlig ut av denne utvisninge for NOR sin del, men ikke lenge etter på kommer det en ny redusering, igjen var det Celine som sto for denne, og resultatet var 5-3, og NOR vant denne perioden 2-1.

Tredje periode var en periode uten for mange hendelser og det var ikke mye som skjedde denne perioden. Pausen ble brukt til koseprat, spise frukt, og ingen snakk om selve kampen. Beskjeden fra treneren var at det skulle forsette som før, ingen nye beskjeder, ingen forandringer, ut og ha det MORO, og det var ikke noe press. NOR holdt godt igjen bak, ingen mål bakover første del av perioden, og Dzeneta, vår nye keeper, gjorde en KNALLDEBUT, sin første kamp for NOR. Ni minutter igjen av tredje periode, kom et skudd fra Tunet som gikk inn etter mye jobbing fra deres side, men vi følte oss fortsatt som vinnere da klokka ringte og det sto 6-3 på tavla.

Vi tok en liten prat med trener Jimmy etter helgens kamp:

Hvilke tanker sitter du igjen med etter helgens kamp mot tunet?
Helgens premiere borte mot Tunet var en tøff kamp som mange mener fikk et uventet resultat. Vi vant andre omgang med 2-1 og taper tredje med 1-0. Kampen sluttet 6-3. Fire raske mål i starten gav av oss en lang oppoverbakke men vi gjør en utrolig innsats kampen igjennom.​

Har du noen planer før hjemmepremieren førstekommende søndag, mot Sveiva?
Man kan ikke si annet enn at vi gleder oss veldig til hjemmepremieren i eliteserien. Vi møter tøffeste motstand som går. NM mester Sveiva kommer til Mjøndalshallen. Vi har jobbet hele forsesongen med flere ting i spillet som jeg håper vi skal tørre å prøve til helgen. Vi vet Sveiva liker å ha ballen og føre kamper. Jeg håper vi skal komme til litt flere avslutt i denne kampen enn den vi spilte i helgen, men utfallet kan vi ikke klage på. Skal bli spennende å se hvor vi ligger an mot tidligere mesterne. Vore gøy med mye folk på tribunen, da det var lenge siden det var eliteseriekamp for damene. Kom og heia på søndag kl 14!