2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Borte mot Slevik i seriepremieren, en tøffere utfordring får man ikke i Norsk innebandy. Uansett, det var en gjeng med troen på en bra prestasjon som reiste til Østfold.

Tungt, tungt, tungt! Det ble en tøff ettermiddag for NOR-gutta i sesongpremieren i Gressvikhallen mot dobbeltmesterne Slevik.

NOR 92 visste selvfølgelig at Slevik var storfavoritter i ettermiddagens oppgjør i Gressvikhallen, men hadde planer om å stå opp gi Slevik motstand i hvert bytte.

Stjernesmell i mareritthallen (dt.no)

Kort fortalt, etter 10 minutter var kampen avgjort etter at planene ikke ble utført i praksis.

- Jeg synes oppvarmingen viste at gutta tente og forventningene var store når kampen startet. Men dessverre var vi ikke med i det hele tatt i starten av kampen. Slevik satte opp tempoet fra start og vi ble tilskuere. Vi ønsket å spille med et aggressivt forsvarsspill, men det var vi ikke i nærheten av i begynnelsen av kampen. Vi fremsto uforberedt på hva Slevik kom med og vi sto mest å så på når Slevik trillet ball og gjorde litt som de ville. Det var ikke noe som fungerte i vårt spill. Vi ble stillestående og tapte markering defensivt, vi mistet ball på helt feil steder og var ikke nøyaktige nok i vårt passningsspill. Først når det sto 7-0 til Slevik etter drøyt ti minutter begynte vi å spille innebandy. Vi endret litt i formasjonene og gikk ned på to rekker. Slik oppsummerte ass. trener Mikael Sjøqvist starten på kampen.

Etter dette gikk NOR 92 ned på to rekker og etter det så det langt bedre ut.

Slevik avgjorde på tolv minutter (Fredrikstad Blad)

Trenden fortsatte etter første pause, på tross av at Slevik også her scoret tidlig.

- Men etter det synes jeg vi var fullt på høyde med Slevik. Ikke minst synes jeg vi klarte å ha et eget spill og vi hadde vel så mye ball som hjemmelaget. Problemet var bare at Slevik var betydlig bedre på å forvandle ballinnehav til målsjanser og mål, forsetter Sjøkan.

Slevik knuste NOR 92 (Assisten.no)

I den tredje perioden stokket NOR 92 om i rekkene, men det ble aldri noen bra rytme i spillet. Slevik fortsatte å holde tempoet oppe og når kampen var over sto det knusende 16-1 til Østfoldingene.

Festspill fra Slevik i seriepremieren (SportsNorge.com)

- Selvfølgelig er 1-16 et altfor stort tap for at vi skal kunne være i nærheten av å være fornøyde og jeg hadde på forhånd både trodd og håpet at vi skulle kunne være litt nærmere Slevik. Samtidig må jeg si at spillene mentalt agerte sterkt i hele kampen og vi prøvde hele tiden å gjøre neste bytte til et bedre bytte enn det forrige. Ser man bort fra de første ti minuttene synes jeg vi spillemessig gjør det helt ok. Det er dette vi må ta med oss inn til uken og kampen mot Greåker, avslutter Mikael Sjøqvist til nor92.com