Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Vi presenterer herrelagets nye hovedtrener

07.09.2015

Espen Jensen (40) er et kjent navn i NOR-miljøet og Buskerud innebandyen. Nå er han klar for å løfte NOR 92 til nye høyder!


Klar for nye oppgaver! Espen Jensen er NOR 92´s nye hovedtrener. Han har ambisjoner om å ta Tigers til nye høyder.

En sak er klokkeklar for Espen Jensen. Han har ambisjoner om å ta NOR 92 til nye høyder. Sammen med gutta og det øvrige støtteapparatet har laget satt seg nye og hårete målsetninger. Hvorfor skal man ikke har trua på noe som ser veldig spennende ut!?

Espen Jensen har tatt over som ny hovedtrener i NOR 92. Espen har fartstid i klubben både som spiller og trener i mange sesonger.

Denne sesongen får han med seg Mikael Sjøqvist som han kjenner godt fra tidligere. Faktisk var rollene motsatt sist gang de jobbet sammen i sesongen 2009/2010 da Espen var “Sjøkan´s” assistenttrener. Espen var også spillende assistenttrener under Caj Holm tilbake i 2001/2002, før han i sesongene 2002/2003 (nedrykk fra Eliteserien) og 2003/2004 (1. divisjon) var hovedtrener for NOR 92. Espen har spilt 73 kamper for Tigers i perioden 1999-2005 og gjorde et aldri så lite comeback på slutten av fjorårssesongen med 3 kamper da laget slet med en tynn tropp.

Espen har også notert seg for 5 kamper for det Norske A-landslaget etter at han debuterte der i 2001.

Vi tok en prat med Espen for å få noen svar på hvem treneren Espen Jensen er og hva han står for.

Meritter som trener Espen:hmmm, ikke så mye å skryte av vel. Men har vel en OK erfaring, og trent lag i Eliteserien, 1 div og Buskerudserien.

Meritter som spiller: - hmmm, ikke så mye å skryte av med unntak av landslaget.

Beste minne som innebandy spiller/trener?: - Landslagsdebuten.

Beste spiller i NOR 92 gjennom tidene?: - Delt….Espen Jensen og Line Jarnes :)

Gull femmer´n i NOR 92 gjennom tidene?:

- Stian Østvold i mål -utrolig rask og holdt stort sett det som kom av skudd.
- Back: Manne Strandberg – hadde vært gøy å sett Manne på egen halvdel engang.
- Back: Joakim Blomen – Sterk, autoritær og et utrolig spillsinne.
- Center: Her må jeg ta meg selv
- Forward: Thomas Lindgren – Unik avslutter, en matchvinner og en utrolig fin type.
- Forward: Mathias Lundberg – Atlet, utrolig bra skudd, bra teknikk. Nesten komplett spiller

Snart seriestart og i helgen vant NOR 92 en miniturnering i Solberghallen hvor vi møtte Haugerud, Fredrikstad og Sandnes, hvor de to sistnevnte også blir motstanderne i Eliteserien kommende sesong.

Er dere i rute foran seriepremieren Espen?

- Jeg føler vi har hatt gode treninger, og satt sammen en bra “pakke”. Vi har fått på plass mange riktige typer i årets stall, og vi har et samhold i laget som er veldig sterkt. Gjennom våre treningskamper har vi fått testet spillesystem og taktikk, noe vi er fornøyd med så langt. Spillerne lærer fort, og vi har masse kvalitet i laget. Så svaret på spørsmålet er,  ja- vi er i rute.

Mange nye fjes i Solberghallen denne sesongen, er du fornøyd med hva du har sett av forsterkningene så langt?

- Veldig fornøyd. Vi har forsterket med de riktige typene. Spillere med gode verdier, og som er glade i å trene. Vi har for første gang på lenge fått henvendelser fra mange andre spillere som vi har måttet takke nei til. Stallen er nå veldig bra, og jeg er superfornøyd med de vi har til rådighet.

Hvem har overrasket deg mest så langt og hvorfor?

- De unge spillerne i laget som har blitt tatt opp i A-stallen viser utrolig fremgang. Og vi kan regne med spilletid for flere av de kanskje allerede fra første seriekamp. Utrolig gøy å se at det jobbes så godt i junioravdelingen. Dette er det nå A-laget sin tur til å dra nytte av. De kommer nå opp i A-stallen med pågangsmot og en utrolig god treningskultur. Dette lærer vi andre av hver dag!

Hva kjennetegner deg som trener Espen?

- Jeg er tydelig i måten jeg ønsker å spille på, jeg er opptatt av disiplin og struktur. Dette satt sammen med gode holdninger og gode treninger vil forhåpentligvis gi resultater allerede i år.

Spillefilosofi?

- Jeg er opptatt av at vi skal finne en egen spillestil. Dette er noe jeg har savnet den siste tiden. Vi skal være et godt lag med ball, og ikke ligge bakpå og forsvare oss. Vi skal tørre å utfordre oss selv på ting som fra før ikke er så kjent. For at vi skal få til dette er vi avhengig av en spillerstall som er godt trent, det har vi i år!

Hva kan publikum glede seg til i sesongen som kommer?

-Tror og håper de kan glede seg til mye. De vil se et NOR-lag som ønsker å angripe, og ha ballen mye. Vi skal være offensive og aggresive. Håper det lille vi har vist så langt gjør at publikum ønsker å se oss i sesongen.

Du har troen på laget denne sesongen og uttalte nylig i lokal avisa at du tror en 5. plass kan være innen rekkevidde. Hva er hovedgrunnene til at du tror at laget kan ha en historisk god plassering innen rekkevidde?

-Vi har en fantastisk spillergruppe, vi har et bra “team” rundt laget. Linko og Sjøkan er veldig gode på ting jeg ikke er så veldig god på, slik at trenerteamet utfyller hverandre godt. Vi har endret treningsopplegg og går opp mange nye veier, dette har vi allerede sett resultater på.

Om vi skulle tvinge deg til å komme med et kvalifisert tabell tips for sesongen, hvordan ser ditt tips ut?

1. Slevik
2. Tunet
3. Greåker
4. NOR 92
5. Akerselva
6. Grei
7. Sarpsborg
8. Gjelleråsen
9. Sveiva
10. Fredrikstad
11. Sandnes
12. Harstad

Helt til slutt Espen, tøff serieåpning med Gull- (Slevik) og Sølvvinnerne (Greåker) fra forrige sesong i de to første kampene. Hva tenker du om det?

- En perfekt start for oss! En stor fordel for oss å møte disse i starten av sesongen. Da får vi sett hvordan toppnivået er med det samme og får klare signaler om hvor vi ligger.

Fra webredaksjonen gleder vi oss til å følge laget i sesongen som kommer. Det ser spennende ut!



  •