2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Tapte NM semifinalen mot Sarpsborg

11.04.2016

På tross av tap kunne NOR 92 gå av banen med hevet hodet etter nok et tap i en NM semifinale. Selvfølgelig var skuffelsen enorm, men gutta gjorde en knallbra kamp og må ta med seg det videre.

Mål! Bård William Olsen blir gratulert for scoring i kampen mot Freidig.

Tunet i åpningskampen i årets NM. Vi hadde et surt tap i seriekamp borte mot de å hevne og var klare for å få den best tenkelige åpningen av NM sluttspillet. Uten at vi tok frem noe storspill så vant vi ganske så greit med 4-2 etter å ha ledet 2-0 til pause. En bra åpning på NM for oss og vi var i gang!

Dommere: Taaje / Østeby

Begge seriekampene mot Sveiva denne sesongen endte med seier for oss. Vi forventet en tøff kamp og et revansjesugent Sveiva. Slik ble det også. Kampen var jevn og begge lag hadde sine sjanser, men på tross av det så sto det 0-0 etter første periode. I 2. perioden fortsatte kampen i samme spor som i den første med sjanser til begge lagene og de var vi som fikk det første målet da Jørgen satte 1-0 etter 29.11. Det sto igjen snaue 8 min. av kampen da Sveiva fikk sin utligning og 30 sekunder senere tok de ledelsen 2-1. Da jaget vi med alt vi hadde med det resultat at Sveiva scoret ytterligere tre mål de siste 2,30 av kampen.

Sveiva - NOR 92 5-1 (0-0, 5-1)
Tilskuere: 200
Mål Sveiva: Sander Ødegården 2, Petter Nygård, Krister Hammersad, Marius Pedersen
Mål NOR 92: Jørgen Ripel
Utv. Sveiva: ingen
Utv. NOR 92: ingen
Dommere: Rustestuen / Hagen

Forutsetningene foran den siste kampen mot Freidig var klar da vi skulle spille dagens siste kamp. Vi KUNNE tapte med 1 mål og fortsatt gå til en semifinale, men det var klart at vi gikk for seier. Vi fikk en drømmestart og ledet med 2-0 før da var gått 7 min., men Freidig kom tilbake og snudde til 3-2 før pausen. I 2. per. byttet lagene på å ha ledelsen, men mot slutten så tok vi ledelsen med 1.17 igjen å spille, men Freidig utlignet med 46 sek. igjen å spille, før Bård William slo inn spikeren med kun 14 sekunder igjen på matchuret.

Freidig - NOR 92 5-6 (3-2, 2-4)
Tilskuere: 55
Mål NOR 92: Bård William Olsen 3, Anders Kristiansen, Tommy Skatvedt, Sindre Gulbrandsen
Mål Freidig: Jonathan Moldjord, Bendik Dyrseth, Espen Flægstad, Brage Hageby, Theodor Bonvik
Utv. NOR 92: 2x2 min
Utv. Freidig: 2x2 min
Dommere: Bjørn Einar Rønningen, Snorre P. Korrell

Semifinale søndag 10. april
De to siste NM semifinalene har vi tapt på spektakulært vis... Det var noe vi skulle revansjere i dag. Sarpsborg var favoritter, vi var utfordrere og vi fikk en bra start på kampen da Jørgen sendt oss i føringen etter 11.46. Sarpsborg utlignet noen minutter senere, men før perioden var slutt hadde Jørgen scoret sitt andre for dagen og sendt oss i føringen med 2-1 som også sto seg inn til første pause. I 2. per. kom det kun en scoring og den var det Sarpsborg som sto for og dermed sto det 2-2 foran den siste perioden. Spennende... Her brukte vi kun 13 sek. før vi var tilbake i føringen og vi spilte også meget god innebandy i denne kampen! Dessverre for oss så får Sarpsborg to raske scoringer i det 5 og 6 spilleminutt og ledet 4-3 med snaue 15 min. igjen av kampen. Vi kjører på med alt hva vi har mot slutten og skaper noen fete sjanser uten å lykkes og dermed er det Sarpsborg som får spille NM finale i Ekeberghallen neste helg. Uansett, vi gjorde virkelig ALT hva vi kunne i denne kampen, men hadde ikke den flyten som kreves for å vinne kampen. Vi kan gå i garderoben skuffet, men med hodet hevet da vi spilte en kamp det virkelig står respekt av!