2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Burde ha vunnet!

13.02.2016

NOR 92 burde og skulle vunnet bortekampen i Sarpsborg fredag kveld, men dessverre ble det på tross av en bra innsats heller ikke poeng denne gangen - men det nærmer seg...

Ingen seier mot Sarpsborg! Det ble ikke noen poeng med hjem for Kristian Becher og Alexander Jaksland.

NOR 92 startet kampen i Skjeberghallen meget bra. Det var ikke veldig høyt tempo i den første perioden, men det er NOR 92 som kontrollerer kampen. Gutta for anledningen i hvitt spiller til tider et meget bra angrepsspill, med bra passningskvalitet og det var så absolutt ikke ufortjent at NOR 92 ledet 3-0 før det var gått 15 minutter av kampen. Men så mister Tigers litt fokus ved to anledninger og straffes hardt av Sarpsborg og plutselig er det 3-2. Men Timmy Sedins 4-2-mål rett før pause var veldig viktig og NOR 92 går til første pausen med en to-måls ledelse. Helt klart fortjent, men samtidig følte NOR-trener Mikael Sjøqvist at vi har enda mer å gå på når det gjaldt bevegelse og balltempo.

Scoret ti, men tapte (dt.no)

I andre perioden øker tempoet og det blir litt mer Hawaii preg over spillet.

- I første perioden følte jeg at det var vi som styrte tempoet og kontrollerte alt som skjedde på banen. Vi mister litt av dette initiativet i andre perioden og defensivt blir vi litt store og også litt passive, oppsummerte Mikael Sjøqvist midtperioden.

Offensivt spiller NOR 92 fortsatt bra og skaper mange sjanser, men dessverre var ikke NOR 92 effektive nok. NOR 92 scorer to, men kunne scoret ennå flere. Sarpsborg scorer også to mål i midtperioden og dermed ledet NOR 92 med 6-4 foran den siste perioden.

Dramatisk avslutning (Assisten.no)

I garderoben snakkes det om å elske situasjonen og tørre å holde spillet oppe. Slik ble det ikke helt. NOR 92 startet perioden i box play to ganger rett etter hverandre. Her ble det jobbet knallhardt og gutta slipper ikke inn noe mål i undertall, men kanskje ble det noen slitne bein, for i sju, åtte minutter ut i den tredje perioden ble NOR 92 veldig lave i forsvarsspillet og Sarpsborg tar over fullstendig. De er også svært effektive og NOR 92 rakner fullstendig. Mikael Sjøqvist ba da om en timeout, hvor det blir fokusert på et bytte av gangen, men plutselig har Sarpsborg gjort seks strake mål og leder med 10-6. Der og da føltes det mildt sagt tungt, men her viser NOR-spillerne en enorm moral og klarer å komme tilbake. Tigers finner tilbake til rytmen de hadde i første perioden og spiller bra offensiv innebandy som fører gutta tilbake i kampen på 10-10. Men som det bunnlag  har ikke NOR 92 marginene med seg i slike jevne kamper. Med bare 37 sekunder igjen scorer Sarpsborg 11-10 og vinner kampen. NOR 92 spillere og ledere var klare på at det burde vært blåst for et klart frislag rett før Sarpsborgs seiersmål, men sånn er det å ligge i bunnen av tabellen, da får man ingenting gratis.

Noen tap er tyngre å akseptere enn andre. Noen ganger må man bare innrømme at motstanderen er mye bedre, men slik føltes det ikke etter denne kampen.
- Jeg synes vi var på høyde med Sarpsborg gjennom hele kampen og vi hadde helt klart fortjent i hvert fall et poeng. Ekstra tungt når avgjørelsen kommer med 37 sekunder igjen av kampen også. Det føles utrolig tungt å ikke få med seg et eneste poeng etter vår prestasjon og innsats i denne kampen, men vi må bare ta med det positive og lære oss av de feil vi gjorde. Med litt mer kynisme og ennå høyre fokus i fortsettelsen kommer poengen vi behøver snart. Det er jeg helt overbevist om, avslutter Mikael Sjøqvist til nor92.com