2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Damelaget sikret plassen!

29.02.2016

Igjen var det tid for en svært viktig kamp denne sesongen da BMil kom på besøk til Solberghallen!

Det lå mye spenning og nervøsitet i luten på solberghallen allerede lørdags morgen, hvor herrelaget hadde sin første "vinn eller forsvinn"-kamp. Kampen gikk etter all forventning, og NOR leket seg igjennom 60 minutter og gikk seirende ut av kampen 6-1. Søndagens kamp var nok en viktig kamp, og etter noe mer spenning enn lørdag, gikk de seirende ut 6-5, etter siste redusering 6!! sekunder før slutt.

Damelaget kunne selvfølgelig ikke være noe dårligere denne helgen, etter at herrelaget hadde lagt lista med 2/2 seiere. Kampen startet dog dårlig for BMil, da de etter kun 2 minutter scoret selvmål.. Det skjedde ikke mer i første perioden, og det så ut til å bli en relativt rolig og noe kjedelig kamp..

Da andre periode startet viste NOR seg fra en helt annet side, og man skulle gjerne likt å visst hva som ble sagt i garderoben denne pausen, fordi NOR-laget som entret banen nå, hadde kun et mål; SEIER. NOR klinket inn både ett,to og tre mål og gav seg ikke før det sto 4-0 på tavla etter 4o minuntter.. Når man så formen på BMil laget denne kampen, skjønte vi at seieren var i boks.

Tredje periode startet bra, med scoring av Helle Bjørndalen allerede etter 28 sekunder, og Helle satte spikeren på kista med 6-0-målet 29 sekunder før kampslutt, og seieren var et faktum.

Dette betyr nå at NOR slipper kvalifisering denne sesongen, beholder plassen i Eliteserien og kan sette fullt fokus mot NM!