2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ett poeng mot Gjelleråsen.

27.02.2016

Kampen mot Gjelleråsen på tirsdag, viste seg å bli noe tøffere enn håpet.

Det har ikke gått helt på skinner for damelaget denne sesongen.. Tirsdag denne uken gikk turen innover til Lihallen, hvor Gjelleråsen ventet på oss. Denne kampen var svært viktig nr det var snakk om en høyere plassering på tabellen, men det skulle vise seg at Gjelleråsen nærmest sikret seg 5. plassen.

Det finnes nok av de innebandykampene hvor et lag totalt overkjører det andre.. Vi kan jo se eks. sveiva som har vunnet 48-0 de to siste kampene. Kampen mot Gjelleråsen var alt annet enn en sånn kamp. Det var to lag, som kjempet om den samme plasseringen, begge lag hadde alt å vinne og DET var det ingens om var i tvil om etter denne kampen.

Begge lag starter relativt likt, mye kjemping om ball, men velger å si at det var NOR som hadde mest ball de første 10. Allikevel er det Gjelleråsen som scorer både første og andre målet, og går til pause med 2-0.

Det skulle ikke gå lang tid før NOR viser at de fortsatt er med i kampen, drøyt ett minutt ut i andre periode, setter Celine Ripel den fint inn i mål. Resten av perioden skulle bli noe tøffere, da vi i løpet av 10 minutter får på oss 2 2-minuttere, men klarer å holde Gjelleråsen unna, og går til pause 2-1.

Poengligaen NOR 92

Gjelleråsen viser godt at de ikke var interessert i å tape denne kampen, og scorer siste periodes første mål. Det ble en noe demper på stemningen, og en liten stund der kunne det vel se litt mørkt ut. Nå var det ingenting annet å gjøre enn å gi alt man hadde, vi skulle IKKE tape! Ikke lang tid hadde gått før NOR eri form igjen, og viser at vi nok en gang er gode til å hente oss inn. På drøye 3 minutter scorer NOR bæde 2-3 målet (Celine Ripel) og 3-3 målet (Helle Bjørndlen), og uavgjort var et faktum. Slik skulle også kampen ende.

Også i straffer skulle det vise seg å bli en jevn match, det skulle ta hele 14 straffer før kampen ble avgjort, og Gjelleråsden ble kampens seirende lag. Vi er ihvertfall fornøyde med matchen, og ett poeng er bedre enn ingen.