2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Gjorde første delen av jobben

27.02.2016

NOR 92 måtte slå Harstad i dagens kamp i Solberghallen for fortsatt ha et håp om Eliteseriespill neste sesong. Det gjorde de også greit uten å måtte anstrenge seg alt for mye.

Slo inn siste spikeren. Junioren Jørgen Ripel fikk æren av å slå inn den siste spikeren i Harstad kista med sitt 6-1 mål.

Det var knyttet stor spenning til dagens oppgjør i Solberghallen mot tabellnabo Harstad som før kampen hadde plassen som gir kvalifisering, mens NOR 92 ligger helt sist i Eliteserien.

Tabellen Eliteserien

Det var to forsiktige lag som følte litt på hverandre i starten på kampen. Ikke overraskende la Harstad seg lavt og skulle tydeligvis satse på giftige overganger. NOR 92 spilte fornuftig og tok kun avslutninger når de var sikre på at Harstad ikke skulle få enkle muligheter til overganger. Uansett var det NOR 92 som hadde ballen mest og førte oppgjøret fra starten. Hele 14.27 av oppgjøret måtte vi vente før noen av lagene fikk nettkjenning og det var fortjent nok hjemmelaget. Fredrik "PC" Steiner ble glimrende servert av Kristian Becher som fra sin posisjon bak Harstad målet passet frem til "PC" som satt ballen mellom beina på en god Jani Pyykkø og 1-0 til hjemmelaget. Kun 37 sekunder seinere fikk vi omtrent en kopi av dette målet, denne gangen var det Timmy Sedin som var servitør og Alex Jaksland som var avslutter. 2-0! NOR 92 hadde en fin avslutning på 1. periode og etter 18.13 økte hjemmelaget til 3-0 ved Alex Jaksland som på bakre stolpe styrte ballen inn bak en sjanseløs Pyykkø. En fin og kontrollert start på kampen for hjemmelaget.

Håpet lever for NOR 92 (dt.no)

I midtperioden ventet vi et trykk mot NOR-keeper Kristian Brunvoll, men selv om Harstad forsøkte å komme seg noe høyere på banen, satt vi ikke akkurat med hjertet i halsen... NOR 92 spilte fornuftig,  gjerrig og smart og tok kun mulighetene om de var soleklare. Det ble skapt noen nye målsjanser, ikke for mange, og de fleste fra hjemmelaget. Perioden ebbet ut med 0-0 og uten øvrige notater på kampskjema.

Foran siste periode ventet de fleste seg et stormløp fra Harstad. De hadde ingenting å tape og måtte hente inn hjemmelagets ledelse. Men etter en innledning på kampen hvor NOR 92 hadde et par brukbare muligheter fikk en Harstad spiller etter 3.49 av perioden 2+10 min. for usportlig opptreden og NOR 92 lot seg ikke be to ganger! Kun 15 sekunder ut i overtallsspillet var Timmy Sedin frempå etter pasning fra Alex Jaksland og økte til 4-0 for hjemmelaget. NOR 92 fortsatte og kontrollere kampen og etter 49.27 var samme Sedin frempå nok en gang etter nok en pasning fra eldste Jaksland og 5-0 til Tigers! Kun halvminuttet etter fikk NOR 92 sjansen til å avgjøre kampen, men i stedet var det Harstad som litt unødvendig fikk inn et langskudd i undertall som skapte i hvert fall i terioen en viss spenning med i overkant av åtte minutter igjen av kampen. Men NOR 92 lot aldri Harstad slippe til med annet enn halvsjanser og etter 57.10 var det junioren Jørgen Ripel som fikk æren av å bli matchvinner med sin 6-1 scoring på pasning fra Mathias Knutsen.

NOR 92 best i bunnoppgjøret (Assisten.no)

Det ble andri noen spenndende kamp, til det var NOR 92 alt for fornuftige og kyniske til i sitt spill hvor de aldri slapp til Harstad på en eneste kontring som vi vet de kan være skumle på.

Kampfakta NOR 92 - Harstad

BB Harstad: Jani Pyykkø
BB NOR 92: Alex Jaksland

Tigers har nå gitt seg selv en ny mulighet for å redde kontrakten og allerede i morgen er det ny "cupfinale" når Sandnes kommer på besøk til Solberghallen (kampstart kl. 14.00) Sandnes, som i og med Harstad´s tap i dag, har sikret seg en 9 plass i årets Eliteserie og kan verken bli bedre eller dårligere enn dette. De kan senke skuldrene og begynne å planlegge neste sesong i Eliteserien allerede. Dermed er det NOR 92, Harstad og Fredrikstad som skal kjempe om fornyet kontrakt i Eliteserien.