27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Viktig poeng mot Gjelleråsen!

20.02.2016

NOR 92 kom til Lihallen for å få med seg viktige poeng. Målet var alle tre, men det ene poenget man fikk kan vise seg å bli svært viktig!

Ny nettkjenning for Sedin. Timmy Sedin var en av fem målscorere da NOR 92 spilte uavgjort 5-5 mot Gjelleråsen fredag. (Foto: dt.no)

NOR 92 har i det siste vist gryende form og kom fra to sure ettmåls tap mot henholdsvis Grei og Sarpsborg. Mot Gjelleråsen gikk gutta for sesongens andre 3-poenger.

Det startet imidlertid ikke like bra i denne kampen som i de to forrige. Gjelleråsen tok ledelsen etter kun 2.57 og dermed måtte vi ut å jage utligning. Og utligningen kom, etter 6.28 er det Alexander Jaksland som får uttelling og dermed 1-1. NOR 92 viste i denne kampen at det viktigste var å hindre Gjelleråsen og få sine farlige kontringer, samt at man tydelig ville inn med ballen og skape sjanser foran GIF målvakten. Etter utligningen var det mye frem og tilbake uten at noen av lagene får uttelling. Så etter 13.46 får Gjelleråsen straffe etter at en NOR-forsvarer samtidig pådro seg en 2 minutter for låsning av kølle. Gjelleråsen benyttet anledningen og tok ledelsen 2-1. Men GIF fikk ikke beholde ledelsen lenge, kun 31 sekunder tok det før Chris Jaksland på pasning fra Timmy Sedin setter 2-2! Så var det Fredrik "PC" Steiner sin tur og for et mål! Fra langt hold setter han ballen helt oppe i krysset bak GIF keeperen og dermed har NOR 92 snudd kampen til 3-2 ledelse. Så gikk det kun nye 32 sekunder før Tigers scoret igjen, 4-2 etter at Steffen Løvlund viser at scoringsformen er tilbake, pasning Alexander Jaksland. Dermed så det ut til at NOR 92 kunne gå til første pausen med en tomåls ledelse, men dessverre klarer ikke Tigers å "spille av" perioden uten å slippe til GIF. 32 sekunder før periode pausen reduserer GIF til 3-4. Her har vi litt å gå på når det gjelder å holde rent i slutten av perioden. Litt mer kynisme her og vi hadde ledet med 2 mål.

Viktige poeng for NOR 92 (Assisten.no)

I midtperioden skulle det ikke gå mer enn 3.45 før GIF hadde skapt balanse i regnskapet. NOR 92´s tomåls ledelse var innhentet. 4-4 på tavla. NOR 92 gutta lot seg ikke stresse og jobbet på videre med sin kampplan. Man visste at å slippe inn over 10 mål som man gjorde mot Sarpsborg ikke ville gi noen poeng, så gutta var kyniske i spillestilen. Lot ikke GIF få mange av sine giftige overganger. Bakerst hos NOR 92 sto Brunvoll meget solid og viste virkelig at storformen er i anmarsj akkurat i tide. Etter 45 spilte minutter fikk NOR 92 uttelling igjen da Timmy Sedin smalt ballen bak GIF keeperen etter pasning fra Steffen Løvlund og dermed 5-4 til Tigers! 10 sekunder før pausesignalet pådrar GIF seg en utvisning for slag. Dette resultatet sto seg til andre pausen og dermed skulle NOR 92 ut å forsvare sin ledelse de siste 20 minuttene, de første 1.50 i overtallsspill.

NOR 92 skapte et par brukbare sjanser i sitt overtallspill, men ingen nye mål. Deretter er det ikke unaturlig GIF som presser på for utligning og på tross av to skudd i tverrliggeren blir det ikke scoring i starten på perioden. Etter halvspilt periode får NOR 92 en ny mulighet i overtall, men heller ikke denne gangen klarer Tigers å sette en scoring som kunne langt på vei gitt 3 viktige poeng. GIF holder unna og så med 3.55 igjen av kampen klarer selv ikke NOR 92´s bestemann Brunvoll å holde unna og dermed 5-5 og muligheter for bonuspoeng på straffer.

Straffekonkurransen gikk ikke veien for NOR 92 som ikke klarte å score på noen av sine sjanser, mens GIF klarte å overliste Brunvoll to ganger og dermed fikk med seg det ene bonuspoenget.

Det hadde smakt med 3 poeng i denne kampen, men uansett så kan dette ene poenget vi fikk vise seg å bli meget viktig når status skal gjøres opp.

Poengligaen NOR 92

NOR 92 har i det siste vist at formen blir bedre og bedre og i de tre siste kampene har vi sett takter som holder mot de fleste av de andre lagene på øvre tabell halvdel.

Om en uke kommer Harstad (Lør. kl. 14.00) og Sandnes (Søn. kl. 14.00) på besøk til Solberghallen. Her er det bare seier som gjelder og med to hjemmeseiere her ser det meget lyst ut med tanke på å sikre en plass i kvalifiseringen.