27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Akerselva borte ble for sterke

24.01.2016

Et medaljejagende Akerselva i Kringsjåhallen ble for sterke for NOR 92, men det var uansett mange skritt i riktig retning etter fadesen mot Sveiva.

Kjemper videre! NOR-trener Espen Jensen har hatt mye motgang denne sesongen, men er en type som aldri gir opp.

Det viktigste for NOR 92 i denne kampen var å få ristet av seg kampen mot Sveiva tidligere i uka som må ha vært en av de dårligste kampene de siste 10 årene.

På tross for at det ble tap mot et formsterkt Akerselva som med seieren mot NOR 92 inntok bronseplassen i Eliteserien etter at de har fremstått som en av de store formlagene i det siste.

Laget som har rekruttert tungt med spillere med svensk pass og en del forenværende og rutinerte spillere fra GIF, har denne sesongen fremstått som bunnsolide. Synd at ikke flere enn noen titalls sjeler fra Oslo finner det verdt å se deres hjemmekamper. Med den innebandyen de spiller om dagen hadde "Ælva" fortjent at langt flere brydde seg og møtte opp i Kringsjåhallen! 47 tilskuere når det kjempes om de edleste medaljene er minst 200 for lite.

NOR nekter å gi opp (dt.no)

Så til selve kampen. Akerselva tok ledelsen 1-0 etter 6.01 da Mattias Ager scoret sitt første av 6 mål for dagen. NOR 92 hang godt med i starten på kampen og skapte sine muligheter. Men som litt for ofte tidligere denne sesongen, vi er ikke dyktige nok til å sette egne sjanser, mens vi for ofte byr motstanderen på enkle scoringer. Det var også Akerselva som økte til 2-0 etter 12.13, før Tigers-gutta endelig fikk uttelling etter 14.13 da Steffen Løvlund reduserer. Dessverre ender de neste drøye fem minuttene med hele tre scoringer for Akerselva, det siste to sekunder før pause og utgangspunktet for poeng i kampen virker vanskelig.

Enklere blir det ikke når vi også starter midtperioden med mere surr. I løpet av de første minuttene av perioden slipper vi inn ytterligere to mål og ser ut til å gå på nok en stjernesmell. Heldigvis stopper gutta "blødningen" og resten av perioden vinner vi med 2-1 etter at Steffen Løvlund og Kristian Becher scoret for NOR 92.

I siste perioden legger NOR 92 om forsvarsspillet og i tillegg er Akerselva selvfølgelig relativt fornøyde med kampen og resultatet så langt og derfor blir det kun fire mål i perioden. Ytterligere tre til hjemmelaget og ett til NOR 92 signert Timmy Sedin. Dermed ender kampen med et nytt tap, 4-11. Vi burde ha sluppet inn noen færre mål og vi burde ha scoret noen flere mål. Det er her utfordringen ligger i forhold til å redde plassen i Eliteserien. De litt for enkle baklengsmålene MÅ lukes bort og vi MÅ begynne så score på flere av de store sjansene vi skaper.

- Vi tar med oss den siste halvdelen av kampen og føler at vi har positive ting der vi kan jobbe videre med, sier ass. trener Mikael Sjøqvist til nor92.com

Espen Jensen er helt enig og oppsummerer som følger: - Det positive er at vi skaper mange gode sjanser. For å ta poeng i de neste matchene må vi omsette dette til scoringer, samtidig er vi nødt for å stenge igjen krana bakover på banen. Vi har litt å jobbe med fremover, og ser frem til en god treningsuke før vi tar imot Grei på søndag.

Helt avgjørende for utfallet av sesongen er om Espen Jensen har tilgjenglig på trening samtlige spillere på samtlige treninger resten av denne sesongen. De femmere og relasjoner som skal drilles gjøres på trening og ikke i kamp.

Kampfakta Akerselva - NOR 92

PS! En for NOR 92 viktig kamp søndag endte med seier 7-6 til Fredrikstad over Harstad. Dermed er avstanden opp til Harstad fortsatt 6 poeng, mens avstanden opp til Fredrikstad er 8 poeng.