2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nok et surt tap..

13.01.2016

I helgen som var, ventet nok en viktig kamp for damelaget. Det gikk ikke helt som planlagt..

Etter et svært surt tap på Gjelleråsen for et par uker siden, var det et damelag som var klare for å ta poeng nå i helgen. GIF-kampen lå igjen bak oss, og vi startet med blanke ark mot BMil, en kamp som var svært viktig for oss ettersom GIF kampen gikk som den gikk.

I første periode fikk vi en svært dårlig start på kampen, hvor BMil var først ute med å ta ledelsen og ledet hele 3-0 når perioden var over. Ikke akkurat drømmestarten, og ting gikk overhodet ikke som planlagt. Fokuset i pausen var å starte på nytt i andre periode, ikke tenke på hva som sto på tavla, men vinne perioden.

Også i andre peride var det Bmil som startet å med å øke ledelsen, men det skulle ikke gå lang tid før en redusering. Helle Bjørndalen setter første målet for NOR denne kampen, reduserer til 4-1 og Celine Ripel reduserer nok en gang til 4-2. Helt i slutten av perioden får vi straffe, som vi desverre bommer på, men som resulterer i en 2- minutter til BMil og vi starter tredje periode i overtall.

Poengligaen NOR 92

Det skulle ikke gå mer enn et par minutter før Linda Salte kliner til med et konge- skudd som sitter klistret bak Bmil-keeper, og opphentingen var i gang for fullt.. trodde vi! Desverre ryker vi på en 2- minutter, faller litt tilbake i kampen, og mister overtaket. Bmil putter to kjappe i løpet av et par minutter i slutten av kampen, vi kjemper til siste slutt, men innser til slutt av denne kampen er tapt.

En bra kamp, hvor resultatet burde sett noe annerledes ut. I forhold til forrige kamp mot Gjelleråsen, vil vi mye mer denne kampen, og viser hva som ligger i oss. Dessverre holder det ikke mål og vi går poengløse ut av nok en kamp..

Kampfakta BMil - NOR 92

Neste helg venter en tøff kamp mot Sagene, som gjorde en svært sterk kamp mot Sveiva forrige helg og gav Sveiva sitt første tap denne sesonge.. Vi tar med oss alt det positive fra kampene vi har hatt, hadde en svært god trening i går, og setter fullt fokus før neste trening. Sagene skal få kjenne på det å møte NOR!