2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nytt år - nye muligheter

05.01.2016

Etter et svært surt tap mot Gjelleråsen før jul, er det et godt forberedt damelag som reiser inn til Skøyenhallen på lørdag.

Kampen mot Gjelleråsen endte noe annerledes enn forventet. Etter flere uker med flere gode trenignsøkter, var det ingen tvil om at kun seier skulle være godt nok når Gjelleråsen tok turen til Solberghallen.. Men slik skulle det visst ikke bli. Det kunne se ut som det var to anspente lag som entret banen før kamp, og det var ikke vanskelig å se at dette var en viktig kamp for begge lag. Det startet rolig, med mye spill frem og tilbake, men få sjanser. Stemingen rundt laget var ikke helt som håpet, og vi savnet å se et NOR- lag som virkelig VILLE vinne.

Gjelleråsen tok ledelsen først etter hele ti minutter spilt.. Det skulle ikke gå lenger enn to minutter før Celine drar seg frem mot mål og utligner, noe som absolutt trengtes i en noe rolig kamp. Går til pause med stillingen 1-1, og satser på en bedre andre omgang.

Andre omgang skulle visst ikke bli noe mer innholdsrik, Gjelleråsen drar på seg to utvisninger for liggende spill, Celine kommer nok engang forann mål og henter ledelsen, men Gjelleråsen svarer og igjen går vi til pause med uavgjort.

Fra første minutt var det ingen tvil om at seier kun var godt nok, men nå måtte nok den tanken endres på. Gjelleråsen hadde overtaket i store deler av tredje periode, og var nære redusering flere ganger, og i det NOR ryker på en utvisning, klarer Gjelleråsen etter mye jobbing og sette ballen bak keeperen vår. Noe mer spennende skjedde ikke denne kampen, og Gjelleråsen vinner 2-3.

Etter kampen tok vi en velfortjent juleferie, etter en god treningsuke er vi klare mot nok en kamp mot BMil allerede imorgen, lørdag!

Ta turen til Skøyenhallen for å heie frem damelaget til nok en seier.