2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Elias scora seks mål da Dream Team vant mot Drøbak Frogn!

23.10.2016

Det ble en knalldebut for 16 åringen Elias Østnæs når Dream Team tok sesongens første seier i Frogn Arena.

Knalldebut! 16 åringen Elias Østnæs scoret 6 av 7 mål da Dream Team tok sesongens første seier mot Drøbak Frogn.

Vårt 2. lag "Dream Team" som består av en herlig blanding av eldre og rutinerte og noen unge fremadstormende spillere har fått en tøff start på sesongen.

Så langt har det blitt to klare tap for Nedre Furuset borte (6-13) og Lyn 2 hjemme (3-12). Ikke som gutta hadde håpet på da ambisjonen er å kjempe på den øvre halvdelen av tabellen.

På lørdag var det klart for ny match, denne gangen var det hardtsatsende Drøbak Frogn som ventet i Frogn Arena. Det var en del av spillerne som syntes det var snodig med matchstart så sent som kl. 17.30 på en lørdag kveld helt på andre siden av Oslofjorden og som derfor gikk glipp av det som ble en "sinnsyk høydare" av en innebandykamp! Innledningsvis skal det også nevnes at Drøbak Frogn nok en gang leverer et meget godt arrangement med musikk og skikkelig trøkk rundt kampen. Klubben viser en seriøs og profesjonell profil og skal ha all ære for den jobben de gjør for å lage en god ramme rundt sine arrangement!

Så til selve kampen. Her stiller vi med 3 unggutter fra A-lagstroppen, 3 av de eldste spillerne fra Dream Team stammen og 3 spillere fra vårt G16 lag i tillegg til en meget god keeper i Kristian Skaug.

Kampen starter bra spillemessig, men allikevel blir vi hengende etter i målprotokollen etter at Drøbak Frogn limer ballen i krysset to ganger og spiller skikkelig "klikklakk" innebandy. Vi får etter hvert hull på byllen og utligner til 3-3 før den første pausen etter to scoringer av Elias Østnæs og en av Håkon Nordlid.

I en jevn midtperiode er det Drøbak Frogn som på ny tar føringenen, men vi makter å utligne før perioden er slutt da Elias Østnæs setter sin tredje for kvelden og dermed følger lagene hverandre også i målprotokollen i denne perioden. Det står 4-4 før de siste avgjørende 20 minuttene...

I 3. perioden er det vi som endelig kan ta føringen i kampen for første gang da vi går opp i en 5-4 ledelse, med hvem andre enn Elias Øtsnæs, men Drøbak Frogn svarer med to kjappe mål og er tilbake i føringen med 6-5 med mindre enn 10 minutter igjen av kampen til vill jubel i DFI leieren. Dermed må NOR 92 ut å jage nye scoringer og spillet bølger frem og tilbake mot slutten av matchen. Så med tre minutter igjen av oppgjøret får NOR 92 muligheten da DFI pådrar seg en utvisning. Elias Østnæs som i sommer fylte 16 år har frem til nå scoret 4 av NOR 92´s 5 mål, så det er ingen tvil om hvem man setter foran målet til DFI i det påfølgende overtallspillet! Og tro det eller ei, Elias han er ikke snauere enn at han setter sin femte scoring for dagen og utligner til 6-6 helt på slutten av overtallsspillet! Gutta bestemmer seg at her er det ingen grunn til å "safe" inn til uavgjort og ett poeng så her er det bare å kjøre på! Fantastisk nok så lykkes Dream Team med sin offensive holdning og med 15 sekunder igjen av kampen så klinker ingen andre enn Elias Østnæs inn seiersmålet 7-6 målet, sitt sjette mål for kvelden og sikrer seier og tre poeng! Gamle karer i trange drakter mista det helt...

- Dette var fantastisk morro! Knallinnsats av samtlige spillere og Elias med 6 mål... det er helt rått, sier spillende lagleder Håkon Nordlid til nor92.com

Vi gratulerer Dream Team med seieren, sesongens første 3-poenger og selvfølgelig Elias med en drømmekamp av de sjeldne. Det å score 6 av 7 mål er sjelden kost og spesielt når man blir matchvinner med 15 sekunder igjen!