2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Gutta gjorde jobben på Hamar!

23.10.2016

Fredag var det klart for nok en bortekamp, og denne helgen gikk bussen helt til Hamar.

Det ble en lang tur til Hamar fredag ettermiddag.. Bussen gikk fra Solberghallen 15.15 og det sier seg selv at man blir noe redusert etter en 2 timers lang busstur rett etter jobb. Resultatet ble fortsatt mer en godkjent, og tre poeng ble med tilbake til Solbergelva.

Kampen starter bra og NOR går opp i ledelsen med Didrik Grøstad etter kun 38 sekunder. Vi kjører høyt press og Ajer havner noe på etterskudd. Desverre klarer vi ikke holde presset helt som vi vil og Ajer svarer med en reduseringer drøye 2 minutter senere. Reduseringen skremmer ikke et godt forberedt NOR lag, og vi styrer perioden og det står 1-4 etter 20 minutter spilt.

- Vi er brukbart fornøyde med første perioden. Vi spiller med ok fart og bevegelse. Det eneste vi ikke er fornøyd med i første er presse-spillet. Vi går bort alt for enkelt flere ganger.
Vi snakker også om å bryte oppspillene til Ajer da de slo ballen på samme sted hver gang.
Sier Sjøkan om første periode.

Det var ingen tvil om at det var et noe forbedret NOR-lag som entret banen til andre omgang. Desverre lurer Ajer inn et mål etter bare 55 sekunder, men det er også alt som kommer inn bakover denne perioden. Nesten hvert angrep fra Ajer blir brutt og Ajer blir svært passive resten av perioden.. Selvom vi så og si spiller i power play- oppstillingen hele perioden, blir vi også litt for passive i angrepsspillet vårt, det blir for få bevegelser og det står ikke mer enn 2-6 etter 40 minutter.

Kampfakta Ajer - NOR 92

Tredje periode blir ikke helt som håpet. Selvom vi føler at vi har kontoll på Ajer, faller vi litt ned i fokus og klarer ikke helt å få det et stort trykk det siste 20 minuttene..  Ajer klarer å gjøre det litt spennende ved å putte 3 mål denne perioden, men NOR ligger for langt forann og Jørgen Becher setter spiker'n i kassa med 4-9 når de gjenstår drøye 2 minutter.

Vi er fornøyd med de tre poengene og at vi bare slipper inn fire mål. Nå legger vi all fokus mot ny kamp som jo allerede kommer på tirsdag hjemme mot Holmlia.